NIEUW!

Échte aperobags van Canapé. Nu ten voordele van CUBZZ.

CUBZZ verkoopt nu ook échte aperobags van Canapé. Natuurlijk ten voordele van goede doelen voor kinderen. 

Sinds de start is Jeroen De Pauw al peter van CUBZZ. Hierdoor zet hij mee de schouders onder onze CUBZZ-droom, namelijk: kansen voor elk kind! Naast peter van CUBZZ is Jeroen natuurlijk vooral papa van drie kindjes én een gekende TV-kok. Zo was hij jarenlang het culinaire gezicht van Delhaize en is hij op Njam niet van het scherm weg te branden. Jeroen is ook mede-oprichter van Canapé, een culinaire oase in Tervuren en tevens dé hofleverancier bij Delhaize van heerlijke, lokaal-gemaakte dips en andere lekkernijen. Tenslotte is hij één van de initiatiefnemers van de bekende Canapé-aperobags. 

Als peter van CUBZZ heeft Jeroen ons aangeboden om de aperobags ook te kunnen verkopen in naam van CUBZZ, waarbij ten minste 15% van de omzet, helemaal in de CUBZZ traditie, aan de goede doelen voor kindereen wordt gegeven die we steunen. Uiteraard gebeurt dit helemaal in lijn met onze gekende CUBZZ-principes:

  • we geven de winst aan kids charity
  • de prijs is dezelfde als elders
  • de aperobags zijn identiek aan degenen die je elders kan kopen. 
Vanaf nu exclusief te koop in de CUBZZ of COFFEE Lounge, Hemelrijk 6 in Hasselt.

Je vindt de CUBZZ ApéroBags van Canapé in de CUBZZ of Coffee Lounge in Hasselt (Hemelrijk 6, 2800 Hasselt). Je kan ze er terplekke spontaan gaan ophalen, of je kan ze vooraf reserveren. 

Wacht niet langer, morgen wordt het wellicht mooi weer! ;-) 

De CUBZZ of COFFEE Lounge is de enige plek in de regio Hasselt waar de Canapé Apero Bags te koop zijn. Haast je er dus nu heen!

 

Ontdek het assortiment aan Aperobags HIER.