Belgocatering, Medialaan en Telenet kiezen voor CUBZZ

De steun van deze bekende Belgische bedrijven is een krachtig signaal naar de consument en is ontzettend belangrijk voor de geloofwaardigheid van CUBZZ.

Door te kiezen voor CUBZZ, bewijst Belgocatering nog maar eens dat ze meer zijn dan een cateraar met topproducten. Belgocatering is een cateraar op sterniveau die gelooft in alles waar CUBZZ voor staat: het kwalitatieve alternatief met een verhaal dat een verschil wil maken voor kinderen.

Dankzij Belgocatering wordt CUBBZ vandaag dagelijks aangeboden aan de duizenden medewerkers van Medialaan, Telenet, Zoetis en De Persgroep. Hierdoor brengt Belgocatering het CUBZZ verhaal en de chocodrink tegen een eerlijke prijs bij heel wat consumenten.

Medialaan, De Persgroep en Telenet bieden niet alleen de CUBZZ producten aan, maar kiezen er ook voor om het CUBZZ verhaal aan hun medewerkers mee te geven. Een interne communicatiecampagne en promotiemateriaal in het bedrijfsrestaurant brengen het CUBZZ verhaal bij meer dan 2000 medewerkers en bezoekers.

CUBZZ is verheugd dat Medialaan ernaar streeft het forum te zijn van wat er leeft in Vlaanderen en bewust kiest om CUBZZ op dit forum te brengen. De steun van al deze bekende Belgische bedrijven is een krachtig signaal naar de consument en is ontzettend belangrijk voor de geloofwaardigheid van CUBZZ. 

 

Bedankt om te kiezen voor CUBZZ! En uiteraard willen we bereiken dat nog veel meer bedrijven dit voorbeeld volgen!