.

De CUBZZ GiftCard, de ideale geschenkbon

Ben jij ook soms op zoek naar een origineel geschenkje, maar ontbreekt je de nodige inspiratie? Dit overkomt ons allemaal, maar geen nood, Nu is er de CUBZZ Gift Card. Dé ideale cadeaubon. Magisch om te geven, heerlijk om te krijgen en je draagt ermee bij aan iets heel erg moois!

#ZEGHETMETCUBZZ & kies vandaag nog jouw CUBZZ Giftcard op www.CUBZZ.be

De beste cadeaubon voor elke gelegenheid

Wil je er een verjaardag mee vieren, iemand mee bedanken, in de bloemetjes zetten of zomaar laten weten dat je aan hem/haar denkt? Dan hebben we nu de CUBZZ GiftCard voor jou. Kies in de E-shop gewoon de CUBZZ giftcard voor de gelegenheid die jij wil, en selecteer het gewenste bedrag. Je hebt al een CUBZZ Giftcard voor 10€ en bedragen variëren tot 100€. 

Helemaal gepersonaliseerd

Vind je de gelegenheid die je zoekt nog niet in ons aanbod? Stuur dan even een mailtje naar CUBZZ@CUBZZ.be en wij maken ze voor je aan. Wil je er graag nog een persoonlijke boodschap bij? Geen probleem, geef ze ons door en we zetten ze er ook nog op. 

De CUBZZ giftcard is perfect voor jou om DRIE reden

  1. JIJ doet iets van betekenis door ze te schenken, en dat voelt gewoon goed.
  2. Het is heerlijk om ze te krijgen want zo wordt je deel van een prachtig verhaal
  3. De winst van de CUBZZ giftcard gaat naar goede doelen voor kinderen en zo wordt de wereld nog wat mooier. 

Zeg het met CUBZZ

De CUBZZ Giftcard is een mooi voorbeeld van 'better for you, better for the world', en eigenlijk maakt ze het onbetaalbare, betaalbaar. Kansen voor elk kind. 

 

Kies de gepaste CUBZZ Giftcard in onze E-shop en verstuur hem vandaag nog!

 

Ter info: Een CUBZZ giftcard is enkel geldig in de E-shop. Gebruik hem als geldig betaalmiddel. Geef gewoon de unieke code van je giftcard in wanneer je daarom gevraagd wordt tijdens het betalingsproces. Afhankelijk van de aangekochte producten met de CUBZZ giftcard, maakt CUBZZ tussen de 10-20% winst op een giftcard. Die winst geeft CUBZZ helemaal aan initiatieven die HIER en NU kwetsbare kinderen helpen die door de corona-crisis extra hard getroffen worden.