CUBZZ staat of valt doordat mensen zoals jij erover vertellen aan anderen. De betrokkenheid van mensen zoals jij is dus essentieel om er een succes van te maken. 

Zo zijn er concreet twee zaken waarmee jij nu zou kunnen helpen.

1 - Ten eerste heeft Carrefour een leuk filmpje gemaakt om CUBZZ wat meer in de kijker te zetten. Ze hebben ons dit gratis aangeboden, maar nu moeten we nog een manier vinden om het aan de mensen te laten zien. Jij kan ons hierbij helpen, gewoon door het te delen. Deel dus onderstaand filmpje of dit artikel met al jouw facebookvrienden en help ons op die manier om ook hun hart te veroveren met het CUBZZ-verhaal. Zeker dat ze ervoor gewonnen zullen zijn... 

2 - Ten tweede proberen we in kaart te brengen in welke Carrefour-winkels CUBZZ effectief beschikbaar is. Het vreemde is dat Carrefour ons dit wel kan zeggen voor alle winkels in eigen beheer, maar niet voor de winkels die door zelfstandige ondernemers worden gerunned, en dat aantal is het grootste. We willen dit op een mooi kaartje op de CUBZZwebsite kunnen aanduiden omdat we heel vaak de vraag krijgen waar CUBZZ te koop is. Het zou daarom super zijn indien jij een foto kan nemen wanneer je CUBZZ ergens ziet en die op onze facebookpagina te posten samen met de naam en het adres van de winkel. Zo kunnen we een lijst maken en die op een kaart visualiseren. Uiteraard zie je de CUBZZ-producten gewoon in de rekken staan, maar mogelijk zie je ook devolgende 'affiches' in de winkels die mensen alvast wat meer moeten vertellen over CUBZZ.