CARREFOUR KIEST VOOR CUBZZ

Carrefour wil CUBZZ helpen de wereld te veranderen

Carrefour kiest voor een samenwerking met CUBZZ en brengt CUBZZ in meer dan 700 vestigingen bij de consument. De supermarktketen met een hart staat volledig achter CUBZZ en neemt als partner ook een actieve rol op in het verder uitbouwen van het prachtige CUBZZ verhaal. Wij geloven bij CUBZZ dat we een verschil kunnen maken, wij geloven in dromen en geloven in doen. Samen met Carrefour beginnen we aan een nieuw hoofdstuk waarin we samen met jullie nog meer kunnen doen en dagelijks het verschil maken door wereldwijd kansen te creëren voor kinderen.

Kiezen voor CUBZZ is geloven in een andere aanpak. Door te kiezen voor CUBZZ maak je deel uit van een prachtig project met grootse ambities. Het gaat niet louter om de kwalitatieve producten, het gaat over deel uitmaken van een groep bewuste consumenten met een hart. CUBZZ zorgt voor het kwalitatieve alternatief dat toegankelijk is voor alle consumenten en een verschil wil maken door kansen te creëren voor kinderen.

"CUBZZ is deel uitmaken van een groep bewuste consumenten met een hart"

We zijn ontzettend fier dat ook Carrefour kiest voor CUBZZ. Dankzij de samenwerking met één van de grootste supermarktketens in België wordt het nog makkelijker om dagelijks voor CUBZZ te kiezen. Dankzij deze retailer met een hart komen de CUBZZ producten bij de consument in meer dan 700 vestigingen.

Carrefour beperkt zich echter niet tot het aanbieden van de CUBZZ producten, maar heeft gekozen om als partner een actieve rol op te nemen in het verder uitbouwen van het prachtige CUBZZ verhaal. De steun van Carrefour toont aan dat verantwoord ondernemen en solidariteit daadwerkelijk centraal staan in de missie van de supermarktketen die de “partner wil zijn van het dagelijkse leven”.

Wij geloven bij CUBZZ dat we een verschil kunnen maken, wij geloven in dromen en geloven in doen, maar CUBZZ is een klein Belgisch initiatief, uitsluitend gefinancierd met eigen middelen. De samenwerking met een grote speler als Carrefour is daarom van ontzettend groot belang. Dankzij de steun en de stem van deze grote ambassadeur krijgt CUBZZ niet alleen veel aandacht, maar ook de kans om nog meer te doen. Samen met jullie maken we dagelijks een verschil door wereldwijd kansen te creëren voor kinderen. 

Carrefour staat volledig achter CUBZZ en heeft met een prachtig artikel in de september editie van hun magazine ‘Simply You’, het CUBZZ verhaal bij meer dan 500.000 consumenten gebracht.

 

Ook in de Carrefour folder, ‘de gids voor de winkelende Belg’, schonk Carrefour tijdens de laatste week van augustus veel aandacht aan het nieuwe product in hun assortiment. Een welgekomen introductie van CUBZZ bij honderdduizenden consumenten.