Crowdfunding: investeerders geloven in CUBZZ!

Een totaal van 241 investeerders geloven in CUBZZ en hebben 15.540EUR bijeen gebracht in amper 45 dagen!

 

CUBZZ koos ervoor om met crowdfunding geld op te halen via het platform angel.me. Het is schitterend om te zien hoeveel mensen vanaf dag één in het project geloofden en bereid waren om in CUBZZ te investeren. Een totaal van 241 investeerders hebben 15.540 EUR bijeen gebracht in amper 45 dagen! Dankzij dit succes beschikt CUBZZ over de nodige financiële ademruimte om het merk verder uit te bouwen en kan het rekenen op een grote groep ambassadeurs die rechtstreeks bij het project betrokken zijn.

CUBZZ koos bewust om geld op te halen via het Belgische platform, Angel.me. Dit is een uniek platform dat in 2014 werd opgericht door Bart Becks en als enige in België financiering aanbiedt onder twee formules: financiering in ruil voor aandelen (share-based) of in ruil voor een beloning (reward-based). Angel.me wilt als bedrijf innovatieve starters ondersteunen en via crowdfunding risicokapitaal democratiseren. Als ervaren en succesvolle ondernemers, helpen Bart en zijn team via Angel.me starters om hun idee rechtstreeks naar de consument te brengen. CUBZZ koos ervoor om via verschillende formules de investeerders te belonen. Zo kon iedereen die in het project gelooft al vanaf 2 euro zijn bijdrage leveren en hiervoor chocodrinks, reclame op de website of zelfs een culinaire verrassing van Jeroen de Pauw in ruil krijgen. 

CUBZZ kon ook op de steun van Angel.me rekenen bij de start van de campagne en werd uitgenodigd op één van de “Angel Sessions”. Tijdens deze informatieavond kon CUBZZ rechtstreeks zijn verhaal doen aan de geïnteresseerden. Een unieke gelegenheid om bij de lancering van CUBZZ het de essentiële aandacht en bekendheid te geven bij mogelijke investeerders. De belangstelling van het publiek was groot en er werden vele kritische vragen gesteld. Het werd snel duidelijk voor iedereen in de zaal dat CUBZZ veel meer is dan louter een mooi product met een mooi verhaal. CUBZZ werd door het publiek onthaald als een project met een missie, professioneel uitgedacht, duurzaam opgebouwd, klaar om de concurrentie aan te gaan en volgens de wetten van de vrije markt zijn succes waar te maken. CUBZZ is meer dan een mooie gedachte, CUBZZ is een nuchtere onderneming met een hart, een onderneming waarin mensen geloven en bereid zijn om in te investeren. 

Dit succes werd nog maar eens bevestigd tijdens de campagne: een totaal van 241 investeerders hebben 15.540 EUR bijeen gebracht in amper 45 dagen!

Bedankt om te geloven in CUBZZ, bedankt voor jouw investering!

https://www.angel.me/project/cubzz