CUBZZ SHAMPOO-'BARS' - nu TIJDELIJK in de rekken bij LIDL

Betaalbaar, ecologisch en de opbrengst gaat naar goede doelen. 

"Beu dat je shampooflessen altijd zo snel op zijn? Ga voor een duurzaam alternatief, zoals de soap bars van Cubzz. Haast je, want ze zijn slechts tijdelijk (vanaf 12 april) verkrijgbaar bij Lidl. Ecologisch, betaalbaar, ....  en je steunt er het goede doel mee." 

 

 

Goede doelen steunen, TOPkwaliteit en eerlijke prijs

Dát is CUBZZ. Alledaagse producten die we allemaal kopen, gemaakt door A-merken óf Belgische kwaliteitsproducenten, aan de normale prijs. En de winst? Die geeft CUBZZ aan bestaande goede doelen voor kinderen. Jij verliest niets en het kost je niets meer. En de winst, die wordt geïnvesteerd in onze samenleving. 

CUBZZ kan tot 2,5€ wegschenken

CUBZZ SHAMPOO-BARS. BETER VOOR HET MILIEU EN ONS KLIMAAT

Bij CUBZZ verleggen we grenzen. Uiteraard gaat de winst die we maken op onze shampoo-bars en op de zeep, naar bestaande goede doelen voor kinderen. Dat is ons basisprincipe en kan gaan tot een geschonken bedrag tot 2,5€ per blokje. Maar daarbovenop kozen we bewust voor blokjes shampoo en zeep in plaats van het vloeibare spul in plastic flessen. Als elke Belg zou omschakelen van gewone shampoo naar een blokje, sparen we:

  • evenveel plastic als het totale gewicht van 12 kilometer lange rij olifanten. 
  • evenveel water als wat er op 4,5 jaren tijd uit je tuinkraantje stroomt als het permanent, helemaal staat opengedraaid. 

Verder worden de CUBZZ shampoobars & zeep deels met de hand vervaardigd door vakmensen bij Savonneries Bruxelloises. (Ter info zij zijn ook hofleverancier van onze koning en koningin.) Zij bevinden zich in Laken en dat bespaart dus enorm veel schadelijke uitstoot door transport. Tenslotte zijn de CUBZZ shampoo- en 'soapbars' gemaakt op basis van natuurzeep en bevatten ze enkel plantaardige én bio-afbreekbare grondstoffen. Al wat dus in ons water terecht komt wordt gewoon in de natuur weer afgebroken. Je kan dus echt wel stellen dat je met onze CUBZZ shampoo-bars een aardige stap kan zetten in de richting van een (nog) mooiere samenleving. Klik op een afbeelding om er meer over te weten.

"Beu dat je shampooflessen altijd zo snel op zijn? Ga voor een duurzaam alternatief, zoals de soap bars van Cubzz. Haast je, want ze zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar bij Lidl. Ecologisch, betaalbaar, ....  en je steunt er het goede doel mee." 

 

DEEL JE ERVARING MET DE REST VAN ONS, BIJNA 12 MILJOEN BELGEN

CUBZZ is een klein Belgisch initiatief met een enorme droom. De wereld veranderen. Door elk kind kansen te geven om er iets moois van te maken en uit te groeien tot mooie gelukkige volwassenen die op hun beurt verder aan onze samenleving kunnen bouwen. We need YOU! Allemaal! Ga daarom zo snel mogelijk naar een Lidl bij jou in de buurt of een andere winkel die de sprong al heeft gewaagd én vol trots CUBZZ-producten aanbiedt, en probeer een CUBZZ shampoobar of een heerlijke zeep. Deel je ervaring met de rest van ons, in je social media en 'tag' ons vooral ook. (@CUBZZKIDS)

 

Ontdek het hele verhaal van CUBZZ op www.CUBZZ.be of op Facebook en hou CUBZZ niet voor jezelf, maar deel die droom met heel die mooie wereld om je heen!