De 1ste verkooppunten in het ZUIDEN van ons land...

CUBZZ wordt getest bij COFFEECLUB, onderdeel van de groep achter PANOS.

CUBZZ wordt momenteel getest bij 'COFFEECLUB', enkele 'flagship' coffeestores van de groep achter Panos. Het is voor CUBZZ een grote droom om de mensen van PANOS te overtuigen om zich volledig achter onze missie te zetten. Een eerste stap in dit traject werd onlangs gezet toen we dus op 18 Februari een test hebben opgestart waarbij CUBZZ & het verhaal worden aangeboden in enkele verkooppunten van COFFEECLUB. De eerste stap is gezet. Nu moeten we verder 'wandelen'.

Panos maakt deel uit van de La Lorraine Bakery Group (LLBG), een Belgische groep van Bakkerijproducten, die nog steeds met passie, hart & ziel, geleid wordt door een Belgische familie. Waarschijnlijk ken je hen van hun merken Panos, Deliway, en misschien ook Coffeeclub. Mogelijk ken je ze nog beter omdat ze bij heel veel Belgische supermarkten de vaste leverancier zijn van dagelijks heerlijk vers brood, koffiekoeken, sandwiches en pistolets. 

 

 "Het leuke is dat de groep achter Panos geen 'instantie' is, maar dat er een familie achter staat, met een hart..."

 

Zoals je weet is CUBZZ een merk dat in de eerste plaats zoveel mogelijk mensen in beweging wil krijgen om op die manier samen een enorm verschil te maken. Net omdat de La Lorraine groep eigendom is van en geleid wordt door mensen met een hart, die willen dat hun bedrijf een maatschappelijke rol vervult, vinden we't zo belangrijk hen ervan te overtuigen mee achter CUBZZ te staan. 

 

       

 

De groep heeft meer dan 200 Panos-winkels, al dan niet in eigen beheer. Verder hebben ze ook heel wat Deliways, die je misschien kent van in tankstations, en zijn er de Coffeeclubs, een keten van fijne koffiebars, waar je ook heerlijke verse snacks kan kopen. Tenslotte zijn er natuurlijk de supermarkten waar de groep hofleverancier is van heerlijk vers brood en bakkerij-producten. 

Het is dus super te weten dat de mensen van de LLBG, ons alvast hebben aangeboden om een eerste test op te starten bij Coffeeclub, waarbij we samen gaan uitzoeken wat we kunnen doen om het verhaal van CUBZZ een sterk forum te geven en ons eerste product, de chocomelk, te verkopen. Een mooie bijkomstigheid is dat de eerste verkooppunten waar CUBZZ aanwezig is, liggen in een voornamelijk Franstalig gedeelte van ons land. Het zijn hiermee dan ook de eerste verkooppunten buiten Vlaanderen. Meer bepaald in Louvain-La-Neuve en in het city2 shoppingcenter in hartje Brussel.

Leuk om weten is ook dat Coffeeclub reeds samenwerkt met Java-coffee. Iedereen weet dat Java zijn steentje wil bijdragen aan onze samenleving, en dat zij reeds CUBZZ ondersteunen. Wie weet is dit een opportuniteit voor een mooie, toekomstige samenwerking.