CUBZZ BROOD

Het brood waarmee je elke dag het verschil maakt

In oktober 2015 zag een fascinerend nieuw merk het licht, “CUBZZ”. Door de verkoop van allerlei consumentengoederen en –diensten, genereert “CUBZZ” geld om weg te geven aan bestaande organisaties die zich dagelijks inzetten voor kinderen. Vanaf eind april introduceert “CUBZZ” nu ook vers brood, exclusief bij Carrefour. Helemaal volgens de principes van “CUBZZ”: top-kwaliteit, normale prijs en de winst die CUBZZ maakt, wordt gebruikt om elk kind kansen te geven. Ontdek HIER waar je CUBZZ-brood kan kopen.

Per brood gaat +/- 20 cent naar KIDS.

Ontdek HIER waar je CUBZZ-brood kan kopen.

Er komen nu letterlijk elke dag winkels bij.

Vraag er vooral naar in de Carrefour in jouw buurt. Dan help je mee en gaat het sneller.

Het lekkere CUBZZ-brood wordt bereid met Belgische bloem, water, gist en een beetje zout. Het wordt op steen gebakken en bevat ongeveer 25% minder zout. Met CUBZZ, kies je dus voor een heerlijk & eerlijk, Belgisch brood, aan de normale prijs van ongeveer 1,99€. En natuurlijk, zoals steeds bij CUBZZ, weet je dat CUBZZ met de winst bouwt aan die droom waarin elk kind de kansen krijgt die het verdient. Per brood zal het gaan om zo’n 20 cent. Dat is veel, maar dit wordt mogelijk gemaakt omdat zowel Carrefour als de leverancier van de ingrediënten er echt mee z'n schouders onder zet. Zoals bij de andere CUBZZ-producten zal ook op elke broodzak een unieke code staan die je kan intikken op CUBZZ.be, indien je zelf wil bepalen naar welk project rond kinderen de winst op jouw brood zou moeten gaan.

 Dit betekent opnieuw een mooie stap voorwaarts naar ons doel om ELK KIND de kansen te geven die het verdient.

Om helemaal onafhankelijk te blijven van investeerders & aandeelhouders, werkt CUBZZ enkel met eigen middelen en die zijn natuurlijk beperkt. CUBZZ kiest er daarom ook voor om te trachten op een eerder trage maar duurzame manier een plekje te verdienen in het hart van elke Belg, en zo geleidelijk aan steeds meer kinderen te kunnen helpen. Gewoon door te doen wat het belooft, in plaats van schulden op te bouwen door massa’s geld te lenen om de aandacht te kunnen ‘kopen’ via reclame. Het gevolg is wel dat de naamsbekendheid van CUBZZ in ons land nog erg laag is en dat maakt alles wel wat moeilijker.

 

Het CUBZZ-brood kan een enorme stap zijn in de goede richting, omdat heel veel Belgen brood eten. We hopen daarom via het CUBZZ-brood permanent middelen te kunnen inzamelen om te gebruiken ten voordele van kinderen.  En natuurlijk hopen we dat het ook helpt om de naamsbekendheid van CUBZZ, het doel en het verhaal erachter aan zoveel mogelijk mensen te kunnen vertellen.  

 

Tenslotte kan CUBZZ enkel tot stand komen door mooie samenwerkingen met bedrijven, mensen en organisaties die óók echt een waardevolle bijdrage willen leveren aan onze samenleving. Sinds 2016 heeft CUBZZ zo een hechte samenwerking met de mensen van Carrefour in Belgie. “Carrefour gaat heel erg ver in deze samenwerking en ik ben dan ook heel dankbaar en trots om te mogen aankondigen dat Carrefour het CUBZZ-brood vanaf 30 april zal aanbieden.”, zegt Wouter Cauwenbergh, de Belgische oprichter van CUBZZ. Ook Carrefour doet wat het kan om CUBZZ een plekje te laten verdienen in het hart van zo veel mogelijk mensen in ons land. Ontdek hier een mooi voorbeeld van hoe ze dat doen.

Vraag om het CUBZZ-brood in een Carrefour-winkel in jouw buurt! Zo help je CUBZZ enorm vooruit.