.

CUBZZ GiftCard helpt kwetsbare kinderen in 'corona-nood'

De corona-crisis is voor veel kwetsbare kinderen mogelijk die druppel te veel. Zij riskeren in die mate uit de boot te vallen dat dit hun verdere leven tekent. CUBZZ vat de koe bij de horens en roept de CUBZZ GIFTCARD in't leven.

Ik wil iets DOEN

Voel ook jij bij de berichtgeving over de gevolgen van de coronacrisis de laatste tijd steeds meer de drang opborrelen om de handen uit de mouwen te steken en iéts te doen? Krijg jij ook steeds het gevoel dat het toch echt niet kan in ons land dat kinderen die't al moeilijk hadden, nu nog eens extra de dupe gaan zijn van de hele situatie? Dan zijn de CUBZZ cadeaubonnen mogelijk wel iets voor jou. 

 

De beste cadeaubon voor elke gelegenheid

Wil je er een verjaardag mee vieren, iemand mee bedanken, in de bloemetjes zetten of je oma laten weten dat je aan haar denkt? Stuur dan een CUBZZ GIFTCARD. Heel simpel. 

  1. Ga naar CUBZZ.be/E-shop
  2. kies het bedrag (van 10€ tem 100€)
  3. Drop de CUBZZ GIFTCARD in je winkelmandje
  4. Je krijgt de CUBZZ GIFTCARD na betaling dadelijk in je mailbox. Je kan hem digitaal doorsturen of je kan hem afdrukken en 'in't echt' afgeven. (wel afstand bewaren hoor. ;-) )
  5. Een CUBZZ giftcard is enkel geldig in de E-shop. Gebruik hem als geldig betaalmiddel. Geef gewoon de unieke code van je giftcard in wanneer je daarom gevraagd wordt tijdens het betalingsproces.
  6. Afhankelijk van de aangekochte producten met de CUBZZ giftcard, maakt CUBZZ tussen de 10-20% winst op een giftcard. Die winst geeft CUBZZ helemaal aan initiatieven die HIER en NU kwetsbare kinderen helpen die door de corona-crisis extra hard getroffen worden. 

 

We helpen kinderen in acute nood

Doordat onze scholen dicht zijn, worden kinderen in België die het al moeilijk hadden extra getroffen. Kinderen die het in ons land al moeilijk hadden, worden nu ook extra hard getroffen.

Ze riskeren een grote achterstand op school en hebben vaak niet de middelen om huiswerk op te volgen. Een topic dat ook Ikrame Kastit van Uit De Marge vzw aanhaalt in haar opiniestuk op de VRT-Nieuwssite.

Daarom zal CUBZZ tot het einde van de coronacrisis de opbrengst van de GiftCards schenken aan bestaande Belgische initiatieven om deze kinderen erdoor te helpen. Zo zullen we SOS Kinderdorpen bijstaan om in de Belgische kinderdorpen kwetsbare kinderen zoveel mogelijk de broodnodige extra ondersteuning te geven. Indien er de komende weken nog relevante kinderinitiatieven het licht zien, bekijken we zeker om deze ook mee te ondersteunen met de CUBZZ GIFTCARDS. Bezoek geregeld deze blog want hier vullen we de bijkomende initiatieven verder aan. 

 

#ZEGHETMETCUBZZ

CUBZZ vecht er al jaren voor: kansen voor elk kind. Maar vandaag steken we dus een tandje bij. 

Doe jij mee? Doe het vandaag nog. #zeghetmetCUBZZ

We zijn met bijna 12 miljoen in ons landje. Samen slaan we er ons door. In naam van iedereen die we hiermee willen helpen, bedankt!

Wouter