Ontdek de CUBZZ Coffeemakerzz

Drie trendy koffiezetapparaten van De'Longhi & Braun, powered by CUBZZ, het perfecte eindejaarsgeschenk!

Koffie zetten: een bijna mystiek ritueel uit mijn kindertijd dat steevast begon met het fluitsignaal van de ketel. Het dampende water werd vakkundig overgegoten in een filter (met drie afgestreken schepjes koffie), bovenop de imposante thermos met het kleine olifantje. Eens doorgelopen, werd de heerlijke koffie al slurpend in kleine kopjes gepompt. De bereiding van een godendrank, de drank die de volwassenen ‘s ochtends op gang trok, het warm gehouden excuus voor koekjes later op de dag. Koffie zetten, een prachtig ritueel dat tot de verbeelding sprak en mijn koffiekeuze tot op vandaag beïnvloedt.

Speciaal voor CUBZZ biedt De’Longhi drie trendy toestellen aan via de CUBZZ e-shop waardoor er tot 75 EUR per toestel naar een goed doel voor kinderen gaat! Bestel nu het perfecte geschenk voor de eindejaarsfeesten, de volwaardige en milieuvriendelijke upgrade van jouw koffiezet apparaat, de unieke gelegenheid om voortaan alleen nog superieure CUBZZ koffie met een verhaal te schenken.

Zelfde prijs en tóch 75€ voor SOS Kinderdorpen? Dát kan enkel via CUBZZ!

Dankzij de steun van De’Longhi, is CUBZZ helemaal klaar voor de eindejaar periode. Drie fantastische toestellen van De’Longhi & Braun aangeboden in de CUBZZ-eshop aan een scherpe prijs. Een sterk signaal van de fabrikant van de legendarische koffiemachines, dat nog maar eens bevestigt dat CUBZZ als een volwaardige partner aan de tafel zit. Ontdek welk toestel het best bij jouw koffie voorkeur past en bestel ze nu online!

Kies voor één van de drie De’Longhi of Braun apparaten aangeboden door CUBZZ en schenk voortaan koffie met de heerlijke nasmaak van iets goed te doen!

  1. De Dedica Style, powered by CUBZZ

Dit prachtige toestel van De’Longhi is het perfecte espressoapparaat voor wie van goede koffie en een strak design houdt. Door dit toestel via CUBZZ aan te kopen, gaat er bovendien 25 EUR rechtstreeks naar een goed doel voor kinderen.

Schenk als een volleerde barista overheerlijke espresso, Lungo, Cappuccino, Latte of Macchiato zonder het afval van capsules! Dankzij het compacte en strakke design, past dit toestel in iedere keuken. Je gebruikt gewoon gemalen koffie naar keuze. Uiteraard liefst van CUBZZ...

Alle informatie over dit gebruiksvriendelijke toestel vind je HIER.

Je zet een heerlijke kopje espresso, ZONDER die afvalberg van capsules. 
  1. De Puraroma7, powered by CUBZZ

Filter koffie is terug van nooit weggeweest! Met de Puraroma 7 van Braun, haal je superieure kwaliteit in huis om heerlijk traditionele “slow-koffie” te schenken. Door dit toestel via CUBZZ aan te kopen, gaat er bovendien 15 EUR rechtstreeks naar een goed doel voor kinderen.

Schenk overheerlijke, traditionele filter koffie in een prachtig moderne uitvoering. Programmeer jouw favoriete koffie voor bij het ontbijt en geniet er ook later op de dag van dankzij de extra geïsoleerde kan die tot 6 uren warm houdt. Dankzij de energiezuinige uitvoering en geïsoleerde kan, spaar je 1000 watt/uur!

 Alle informatie over dit prachtige toestel vind je HIER.

Milieuvriendelijk want je spaart tot 1000 Watt/uur
  1. Dinamica ECAM 350, powered by CUBZZ

Dit nieuwe volautomatische toestel van De’Longhi is speciaal ontworpen om aan al je wensen te voldoen. Met één eenvoudige druk op de knop zet je jouw favoriete koffie. Espresso, Doppio, of Lungo met gemalen koffie of koffiebonen, de Dinamica ECAM 350, kan het allemaal! Door dit stijlvolle toestel via CUBZZ aan te kopen, gaat er bovendien 75 EUR rechtstreeks naar een goed doel voor kinderen.

Schenk als een volleerde barista overheerlijke espresso, Lungo, Cappuccino, Latte of Macchiato zonder de afval van capsules! Gebruik je vertrouwde gemalen koffie of verras familie en vrienden met de heerlijke aroma’s van jouw favoriete koffiebonen. Dankzij het compacte en strakke design, past dit toestel in iedere keuken. Dit is een een combitoestel, dus het werkt prima met de heerlijke CUBZZ-koffiebonen, maar ook met de reeds gemalen CUBZZ-koffie. De keuze is dus aan jou. 

Alle informatie over dit veelzijdige en gebruiksvriendelijke toestel vind je HIER.

De'Longhi Benelux gelooft sterk in de missie en het verhaal van CUBZZ en levert ons de machines daarom aan een uiterst scherpe prijs. Hierdoor kan CUBZZ de "coffeemakerzz" aan dezelfde verkoopsprijs als andere handelaars toch een groot bedrag schenken aan een goed doel voor kinderen.

Ook bij aankoop via CUBZZ staat De'longhi borg voor de standaard garantie; Net zoals bij al hun toestellen komt er tot 2 jaar na aankoop een vakman bij u langs moest het nodig zijn.

We zijn ontzettend fier en blij met de keuze van deze nieuwe partner om zich daadwerkelijk achter ons verhaal te zetten. Dergelijke samenwerking geeft ons niet alleen de energie maar ook nog maar eens het signaal dat we met CUBZZ aan het bouwen zijn aan een verhaal dat op termijn voor heel veel kideren de wereld kan veranderen. 

Doe jij mee?