CUBZZ & de Sint

Dit jaar brengt de Sint niet alleen lekkers, samen met jou helpt hij ook kinderen wereldwijd! Bestel nu de CUBZZ-Sinterklaaspakketjes voor jouw bedrijf!

De CUBZZ-sinterklaaspakketjes voor bedrijven zijn er! Verwen je collega’s op 6 december met een CUBZZ-pakketje en maak een verschil voor kinderen wereldwijd. Ga snel langs bij jouw personeelsdienst en overtuig hen om met een kleine verrassing op het werk kinderen te helpen en het CUBZZ verhaal onder de aandacht te brengen. Organiseert jouw bedrijf ook een sinterklaasfeestje? Geef dan niet alleen lekkers aan de kinderen, maar creëer met CUBZZ ook kansen voor kinderen wereldwijd door CUBZZ-chocodrinks te schenken. Contacteer CUBZZ voor een levering op wouter@cubzz.be

Bij CUBZZ doen we er alles aan om de aandacht te krijgen die onze producten met een missie verdienen want we geloven dat de bewuste consument een verschil wil maken met zijn aankoop. Dit jaar zijn er voor het eerst CUBZZ-Sinterklaaspakketjes: hartige pakjes in drie formaten met CUBZZ producten waarvan de winst integraal naar SOS-Kinderdorpen gaat.

Werk jij in een bedrijf waar mensen en waarden belangrijk zijn, een plek waar mensen kansen krijgen? Kies dan voor CUBZZ en creëer samen met de Sint kansen voor kinderen!

Klik hier om Sinterklaaspakketjes te bestellen, of klik hier om CUBZZ chocodrinks te bestellen voor jouw Sinterklaasfeestje.

Bestel nu jouw CUBBZ-Sinterklaaspakketjes: een kleine attentie voor de collega’s, een groots gebaar voor kinderen wereldwijd.

SMALL  CUBZZ-Sinterklaaspakketje

MEDIUM CUBZZ-Sinterklaaspakketje

 

 

 

 

 

 


LARGE
CUBZZ-Sinterklaaspakketje