CUBZZ SCHENKT CHEQUE VAN 1700€ ...

... AAN DE CLINICODERS

CUBZZ schenkt cheque van 1700€ aan Clinicoders en bewijst zo opnieuw dat het woord houdt. Het is essentieel voor CUBZZ dat we doen wat we beloven om het vertrouwen te VERDIENEN van steeds meer mensen in ons land. 

Dankzij de steun van Telenet, was CUBZZ aanwezig in de Schorre op de drie daagse digitale duik van Telenet, “een groots festival waarop ouders en kids al wat digitaal is ontdekken”. De uitnodiging van Telenet is een eerste initiatief van de nieuwe CUBZZ ambassadeur. Een belangrijk signaal dat nog maar eens bewijst dat ook deze grote speler gelooft in CUBZZ en er bewust voor kiest om CUBZZ te helpen groeien. Dit unieke evenement was niet alleen de gelegenheid bij uitstek om het CUBZZ verhaal te brengen, maar bracht dankzij de verkoop van onze producten ook 1700 EUR op dat integraal werd geschonken aan een “digitaal” goed doel voor kinderen: Clinicoders. “CliniCoders is een nieuw initiatief van CoderdojoBelgium, een organisatie die gratis ICT workshops op poten zet voor kinderen en jongeren tussen 7 en 18 jaar.” 

Heel concreet geeft Clinicoders kinderen een kans door:

  • Gratis speelse codeersessies te organiseren voor langdurig zieke kinderen in Belgische ziekenhuizen
  • De sessies worden ook gegeven door kinderen die het coderen al onder de knie hebben
  • Dankzij de codeersessies wordt het ziekenhuisverblijf voor de zieke kinderen onderbroken
  • Het geeft hen de mogelijkheid om iets waardevols te leren waarmee hun kansen op de arbeidsmarkt enorm toenemen
  • Het helpt hen hun strategisch en logisch denkvermogen te ontwikkelen. 

 

De digitale duik van Telenet was voor CUBZZ heel erg waardevol om twee redenen:

1-We kunnen nog maar eens aantonen dat CUBZZ daadwerkelijk doet wat het belooft: kansen geven aan kinderen door bestaande organisaties die zich inzetten voor kinderen te steunen. Alles draait bij CUBZZ om kinderen kansen te geven. Vanuit welke insteek dan ook

2- Omdat deze samenwerking een mooi voorbeeld is van hoe we samen met onze partners steeds trachten goede doelen te vinden die in lijn liggen met de core business van onze partners. Telenet heeft bewust gekozen om kinderen te helpen en voor hen is het vanzelfsprekend dat ze dit doen aan de hand van "digitale" projecten.

Hopelijk kan dit voorbeeld ook anderen inspireren!

Indien jij een bedrijf hebt, of werkt voor een bedrijf dat zich ook graag op deze manier wil inzetten voor een prachtig verhaal, neem dan gerust contact op via cubzz@cubzz.be

 

Meer info:

http://www.digitaleduik.be

http://www.clinicoders.be/