.

De CUBZZ IMPACT-STORE - De allereerste winkel waar je met écht álles wat je koopt, de wereld verandert.

De winst gaat naar het goede doel, en de producten zijn al 'gamechangers' op zich!

 

 

Waar? In het centrum van Hasselt

Drie heldere principes:

  1. De winst gaat naar goede doelen voor kinderen.
  2. Elk producent gaat ook de 'extra mile' op vlak van duurzaamheid, gezondheid, mens of maatschappij. 
  3. De prijs is heel gewoon

Koopkracht 2.0 ?

Bij CUBZZ geloven we dat we met z'n allen de wereld kunnen veranderen, gewoon door ons koopgedrag van elke dag. Onze impact kan enorm zijn door de winst die we maken op de verkoop van alledaagse producten te geven aan goede doelen voor kinderen. Onze producten? Die zijn van topkwaliteit en ze kosten je niet meer dan normaal. Je kent CUBZZ misschien al van de heerlijke koekjes, zeep of chocomelk, of van de plastic-vrije shampoo, de koffie, thee of het lekkere brood. Maar nu is er dus iets nieuws: De allereerste CUBZZ IMPACT STORE. Je zal er natuurlijke alle CUBZZ-producten kunnen kopen, maar voor het eerst ook producten van andere partners die ook stuk voor stuk aan onze drie CUBZZ-principes willen voldoen. We maken ons sterk dat we zo'n 15% van onze hele omzet zullen kunnen wegschenken zonder dat het jou 1 cent extra kost!

Waarom een CUBZZ IMPACT-STORE?

De meeste bekende supermarkten kozen helaas nog niet voor CUBZZ, maar de mensen willen het duidelijk wel. Mensen willen iets betekenen voor onze samenleving. Wij, bij CUBZZ, wilden niet langer wachten, dus doen we't zelf. De allereerste CUBZZ IMPACT STORE is een feit. Momenteel vind je hem samen met de allereerste CUBZZ of COFFEE LOUNGE in Hemelrijk 6/8, in Hasselt. 

Waut & Kelvin, twee jonge snaken met een gouden hart

Wil jij de twee gedreven studenten ontmoeten als drijvende kracht achter de CUBZZ IMPACT STORE? Kom vanaf 7 mei naar Hemelrijk 6/8 in het centrum van Hasselt en steun deze twee toppers die ondanks de corona-perikelen tóch het lef hebben om door te zetten, en met een maatschappijbouwende onderneming te starten!