CUBZZ bij jouw plaatselijke bakker

...een autenthiek verhaal voor echte mensen!

CUBZZ is een authentiek verhaal. Een verhaal van, voor en door mensen. Eén winkel bij uitstek waar menselijke verhalen de ronde doen, is jouw plaatselijke bakkerij. 

Het verhaal staat bij CUBZZ op de eerste plaats. Mensen omarmen CUBZZ als ze weten waarom we ermee zijn gestart en daarom is het zo belangrijk dat het verhaal wordt doorverteld. We willen dus liever op korte termijn minder CUBZZ verkopen maar een plekje verdienen in het hart van elke Belg die ons leert kennen, dan omgekeerd. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons toe te leggen op bakkerijen. Die kunnen CUBZZ helpen om geleidelijk aan te groeien. In Belgie zijn vandaag nog zo'n 4000 bakkerijwinkels, die allemaal worden uitgebaat door mensen met passie voor hun ambacht. In deze authentieke winkels, is het verhaal van CUBZZ helemaal op z'n plaats. Wanneer een bakker er dus voor kiest om CUBZZ aan te bieden aan z'n klanten, zegt dat iets over CUBZZ, én het zegt iets over de bakker. 

CUBZZ is al bij een 25-tal bakkerijen. Nog 3775 to go..in Belgie.;-)

De moeilijkheid is dat de meeste bakkerijen een beperkt aantal winkels tellen, wat het natuurlijk niet makkelijk maakt om snel vooruitgang te boeken. Omwille van het extra familiale karakter van de kleine bakkerijen en de efficiëntie van de bakkerijen met meerdere winkels, proberen we met CUBZZ een goede balans te vinden tussen de beiden.

We maken er een punt van om hoe dan ook elke winkel zelf te bezoeken en aan de mensen die er werken zelf het CUBZZ-verhaal te doen. We gaan er ook luisteren naar hun vragen en suggesties. 

Zo kunnen we met trots zeggen dat behalve bij bakker Carl, met z'n 10 winkels in het Mechelse, CUBZZ nu ook wordt aangeboden bij Bakkerij Wiame uit sint-Truiden (5 winkels), bakkerij Bolsens uit Temse (1 winkel), Sofie & Filip aan de Dampoort in Gent (1 winkel), Van Heuckelom uit Kasterlee (9 winkels) en Bakkerij Vets (1 winkel) uit 's Gravenwezel. Dit is alvast een heel erg mooi resultaat waar we erg trots op zijn, maarrrrr... dat betekent dat we bij 3975 bakkers in Belgie nog niét aanwezig zijn. Er is dus nog potentieel he...