DRINGENDE OPROEP: CUBZZ NEEDS YOU NOW!!

Help CUBZZ van z'n eerste voorraad af!

Omwille van de grote minimum afname bij de producent, heeft CUBZZ nog een rest-voorraad van de heerlijke CUBZZ chocodrink, met een verkoopwaarde van 10.000 euro. Deze is nog houdbaar tot in oktober, en we roepen de hulp in van jou en al onze CUBZZ-fans om hem verkocht te krijgen. Help ons even deze vette streep door de rekening NIET te moeten trekken. Laat ons hier iets weten.

30.000 Busjes. Dat is de minimum afname bij de producent voor de CUBZZ chocodrink. 10.000 Stuks zijn voorzien voor de crowdfunders en we hebben er al 10.000 verkocht. De overige 10.000 busjes moeten we verkocht krijgen tegen oktober, want een verlies van 10.000 euro maakt het er voor CUBZZ financieel natuurlijk niet makkelijker op. 

Help CUBZZ met z'n overstock!

We hebben die overstock omdat het langer duurde dan voorzien om enkele grote afnemers te overtuigen. Intussen kunnen we met trots melden dat een grote vis helemaal is gezwicht voor de missie en het verhaal van CUBZZ, maar omdat de producten nog minder dan drie maanden houdbaar zijn, mogen we ze niet meer leveren. (En wie die grote vis is, dàt houden we nog heel even still. In augustus hoor je daar meer van!! ;-) )

Daarom hebben we op korte termijn jouw hulp nodig. Help ons scholen, zorginstellingen, of bedrijven te overtuigen om een deel van die voorraad aan te kopen. Ze kunnen onze heerlijke CUBZZ chocomelk gewoon verkopen aan klanten, wegschenken aan medewerkers of aanbieden aan kids of scholen in de buurt. 

Als je weet dat jaarlijks 2,4 miljoen busjes chocomelk verkocht worden in Belgische tankstations (voor alle duidelijkheid, NIET CUBZZ... ;-) ) dan voel je aan dat 10.000 busjes CUBZZ niet gigantisch is. Alleen is het dit voor CUBZZ in deze fase wel.

Breng jij ons in contact met mensen die ons hierbij even willen helpen? Laat ons hier iets weten. Je helpt er CUBZZ mee financieel het wiel draaiende te houden!