Schenk CUBZZ koffie in jouw bedrijf:

Superieure kwaliteit met de onbetaalbare nasmaak van iets goed te doen!

Van bitter zwarte pure klasse tot heerlijk foute slagroom Cappuccino; koffie wordt dagelijks in alle mogelijke maten en vormen gedronken, thuis en op het werk. Koffie kan echter zoveel meer zijn dan een perfect gebrouwde combinatie van smaken die je helpen de dag door te komen. Kies vandaag als bedrijf voor de koffie met een verhaal, de koffie die volledig past bij het imago en de waarden van jouw bedrijf, koffie waarmee je een positieve boodschap uitdraagt en een verschil maakt, koffie van CUBZZ.

CUBZZ biedt je koffieBONEN én GEMALEN koffie!

Belgen drinken gemiddeld 19,5 miljoen (!) kopjes koffie per dag. Koffie is voor de Belg veel meer dan zomaar een warme drank, koffie is een begrip, gedronken door jong en oud, in huiselijke sfeer en op het werk. Zo goed als alle bedrijven in ons land schenken dagelijks koffie voor de medewerkers of bezoekers, van een eenvoudige koffie in plasctic beker om de dag door te komen tot een zorgvuldig bereide espresso tijdens het solicitatiegesprek.

Maar wat als je door jouw koffie keuze veel meer dan enkel heerlijke koffie zou kunnen schenken?  Wat als jouw bedrijf bewust kiest voor de unieke koffie waarmee jij dagelijks een verschil maakt? De koffie die volledig past bij het imago en de waarden van jouw bedrijf, koffie waarmee je een positieve boodschap uitdraagt, koffie met een verhaal, koffie van CUBZZ .

CUBZZ verkoopt kwalitatieve koffie voor ieders smaak, zorgvuldig samengesteld en gebrand door de familiale koffiebranderij JAVA uit Rotselaar. Doordat CUBZZ de winst integraal schenkt aan bestaande organisaties die zich voor kinderen inzetten, schenk je niet alleen heerlijke koffie, maar ook kansen voor vele kinderen dichtbij en veraf. 

Ik hoor het je al zeggen: 
  • "maar wij kopen al koffie van een andere koffie-leverancier" --> spreek die dan aan en zeg hem dat je minstens een deel CUBZZ-koffie wil, of vraag die leverancier om zijn winst op de koffie die jullie kopje bedrijf gratis drinken, weg tye schenken aan een goed doel. ;-) Dan help je in elk geval de samenleving vooruit met de koffie die je elke dag drinkt... 
  • "heeft CUBZZ geen capsules of Nespresso pads?" --> neen, heb je al eens stilgestaan bij de enorme afvalberg en de verspilling van energie om die dingen te maken? CUBZZ biedt jou het perfecte alternatief: via een warme samenwerking met Delongh'i heb je de keuze uit drie perfecte koffietoestellen voor al jouw specifieke koffienoden. En ook de winst daarvan geven we aan de goede (kinder)doelen die we steunen. We hebben een prachtig vol-automatisch bonen-toestel, een stijlvolle energievriendelijk filterkoffietoestel en een mega-hip 'single-serve' espresso toestel zónder vervuilende pads of capsules. Bekijk ze hier
  • "maar, ik heb geen toestel voor koffiebonen" --> geen nood, CUBZZ weet raad. Zie vorige punt... ;-)

 

Kiezen voor CUBZZ is, is bewust kiezen om een verschil te maken zonder extra kosten of te moeten inbinden aan kwaliteit. Kiezen voor CUBZZ is deel uitmaken van een groep bewuste consumenten die kiezen voor kwaliteit met de onbetaalbare nasmaak van iets goed te doen.

Maak vandaag nog het verschil en plaats je eerste bestelling online via de CUBZZ e-shop. Eenvoudig en gratis (*) geleverd op je werk.

Het was nog nooit zo gemakkelijk een verschil te maken, schenk CUBZZ koffie op jouw bedrijf.

 

(*) Gratis levering bij min aankoop van 1 doos. Bij aankoop van min 5 dozen krijg je er nog 5% korting bovenop!