.

CUBZZ is een Mechels initiatief en daar zijn we trots op. CUBZZ is ook nog een jong initiatief met een grootse missie, en daar zijn ambassadeurs voor nodig. We zijn daarom op zoek naar meer Mechelse bedrijven die CUBZZ-koffie willen aanbieden op het werk, om zo het verhaal te helpen verspreiden en mee de wereld te veranderen vanuit onze Dijlestad. 

Zoals je al kon lezen in 'De Nieuwe Maan' van maart, is onze stad trots op CUBZZ. (Hier kan je't hele artikel lezenOok bij CUBZZ zijn we heel erg trots om met ons initiatief een bescheiden bijdrage te mogen leveren aan de frisse dynamiek in onze Dijlestad. Met CUBZZ zijn we vastbesloten om op termijn de wereld te veranderen voor heel veel kinderen die nu nog niet de kansen krijgen die ze verdienen om echt iets moois te maken van al het potentieel waarmee ze zijn geboren. De wereld veranderen, dát kunnen we niet alleen!

Je kan nu al CUBZZ producten kopen in de winkels die op onderstaande kaart staan aangeduid, of in onze E-shop. Maar op dit moment krijgen nog te veel werknemers in Mechelse bedrijven anonieme koffie aangereikt. Met koffie en thee van CUBZZ biedt je je medewerkers een verhaal aan. Je geeft hen tegelijk de boodschap: "kijk eens, wij kiezen bewust voor CUBZZ koffie omdat we weten dat we op die manier eigenlijk geheel moeiteloos, mee bijdragen aan iets moois. Als bedrijf maken we graag positieve keuzes omdat we ook zo het verschil kunnen maken. We willen jou inspireren om hetzelfde te doen en CUBZZ te leren kennen"

De meeste CUBZZ-producten zijn gewoon te koop via de E-shop en worden gratis geleverd. Van zodra je een bepaald volume per maand bestelt, geven we je natuurlijk korting. Bedrijven die klant zijn bij Java-foodservice of de Sligro foodgroup, kunnen ook bij hen terecht. 

Daarom een warme oproep aan elke Mechelse zaakvoerder, ondernemer of leidinggevende met een hart, om je mensen CUBZZ-koffie, -thee of -koekjes aan te bieden ipv de dagelijkse 'bakjes troost'. Neem een kijkje op onze E-shop en laat het zo leveren, of neem hier contact met CUBZZ voor vragen, suggesties of voor meer informatie. Als je dat wenst, komen we met heel veel plezier jouw medewerkers eens persoonlijk inspireren tijdens een lunch-sessie waarin we het verhaal van CUBZZ uit de doeken doen en tegelijk aankondigen dat jouw bedrijf vanaf dan mee de schouders zet onder CUBZZ. 

Zo zullen we binnen enkele jaren met elkaar kunnen vaststellen dat de wereld veranderen eigenlijk niet eens zo moeilijk is. En dat jouw bedrijf al van bij de start een voortrekker was. 

Warme groet,

Wouter