The CUBZZ of COFFEE LOUNGE

Now you can change the world, one cup at a time

De CUBZZ of COFFEE LOUNGE - het allernieuwste concept van CUBZZ, en ook hier gaat de winst naar goede doelen voor kinderen.

 

 

 

 

Waar? Hemelrijk 6 in het centrum van Hasselt!

Drie heldere principes:

  1. De winst gaat naar goede doelen voor kinderen
  2. Elk producent gaat ook de 'extra mile' op vlak van duurzaamheid, gezondheid, mens of maatschappij. 
  3. De prijs is heel gewoon

Koopkracht 2.0

Bij CUBZZ geloven we dat we met z'n allen de wereld kunnen veranderen, gewoon door ons koopgedrag van elke dag. Onze impact kan enorm zijn door de winst die we maken op de verkoop van alledaagse producten te geven aan goede doelen voor kinderen. Onze producten? Die zijn van topkwaliteit en ze kosten je niet meer dan normaal. CUBZZ ken je misschien al van de heerlijke, koekjes, zeep of chocomelk, van de plasticvrije shampoo, de koffie, de thee of het brood. Maar nu is er dus iets nieuws: De allereerste CUBZZ of COFFEE LOUNGE.

We maken ons sterk dat we 15% van onze hele omzet zullen kunnen wegschenken zonder dat het jou 1 cent extra kost!

Een unieke plek

De CUBZZ of COFFEE LOUNGE moet dé plek bij uitstek worden waar mensen die een verschil willen maken, elkaar ontmoeten. Waar ze kunnen verderbouwen op elkaars ideeën of om inspiratie op te doen voor iets nieuws. 

Alle CUBZZ-producten zijn er ook te koop!

CUBZZ impact-store

In de CUBZZ of COFFEE LOUNGE vind je tegelijk onze allereerste CUBZZ IMPACT STORE. Alle CUBZZ-producten, maar ook andere spullen, zijn er te koop. Telkens op basis van dezelfde drie typische CUBZZ-principes.

NU open!

Waut & Kelvin, twee jonge studenten met een gouden hart

Wil jij de twee drijvende krachten ontmoeten achter de CUBZZ of COFFEE LOUNGE? Kom vanaf 7 mei naar Hemelrijk 6 in het centrum van Hasselt en steun deze twee toppers die ondanks de corona-perikelen tóch het lef hebben om door te zetten, met een maatschappijbouwende onderneming te starten, én dan nog eens in de horeca. Ze verdienen ook uw steun, nietwaar? 

 

 

Partners

De CUBZZ of COFFEE LOUNGE wordt mede mogelijk gemaakt dankzij deze partners

 

  

 

Ook CUBZZ verkopen in jouw zaak? CUBZZ-Koffie bieden aan jouw medewerkers & bezoekers?     

Ontdek alles hier op CUBZZ IMPACT FOR BUSINESS