Zij kozen al voor koffie van CUBZZ

Dit zijn bedrijven van de toekomst! Zet jouw bedrijf ook op de kaart.

De wereld veranderen door de koffie die je kiest op kantoor

#KIEZENVOORCUBZZ is een keuze waarmee je gezien mag worden. Daarom zetten we elk bedrijf dat de keuze maakt, op de kaart én in de kijker. Enerzijds om er hen een hart mee onder de riem te steken want het zegt wel iets over het mensen dat er werkt. En anderzijds willen we er andere mee inspireren om ook de stap te zetten. 

 

200.000 € PER DAG voor goede doelen...

... alleen maar door de koffie die we drinken op ons werk. Zeg dan nog dat we de wereld niet kunnen veranderen. We moeten het enkel wíllen.

In België drinken we met z'n allen dagelijks zo'n 20 miljoen kopjes koffie. Als bedrijven zouden kiezen voor de juiste koffie, zouden we jaarlijks zo'n 44 MILJOEN EURO kunnen schenken aan het goede doel. Of zo'n 200.000 EURO PER DAG!

1 cent per kopje koffie = 44 miljoen € voor het goede doel. Waarop zijn we eigenlijk aan het wachten?

Neem nu actie met jouw bedrijf

#KIEZENVOORCUBZZ is simpel. Ga naar de CUBZZ E-shop op www.CUBZZ.be en plaats je bestelling. De rest gaat vanzelf. Als je vragen hebt, mail ons dan even op CUBZZ@CUBZZ.be.

 

Enkele redenen om het niet te doen, miljoenen redenen om het wél te doen

Wil je heel graag je bedrijf mee op de kaart zetten, maar zit je met een aantal (praktische) vragen? Geen probleem, CUBZZ heeft overal een oplossing voor. 

  1. Je vraagt je misschien af waarom CUBZZ geen koffie capsules of pads heeft? Die zaken zijn misschien wel praktisch, maar ze maken de afvalberg alleen maar groter en er is enorm veel energie nodig om die pads en capsules te produceren. Gelukkig heeft CUBZZ het perfecte alternatief. Via een samenwerking met De'Longhi kan je als bedrijf kiezen uit drie professionele koffietoestellen die perfect passen bij je koffienoden. Je hebt de keuze uit een volautomatisch espresso-toestel met koffiebonen, een stijlvol en energievriendelijk filterkoffietoestel of een mega-hip 'single-serve' espressotoestel. Ja, ook de winst van de toestellen gaat integraal naar goede (kinder)doelen. Kom hier meer te weten over de koffietoestellen en maak jouw keuze
  2. Je hebt interesse in de overheerlijke koffie van CUBZZ, vooral de koffiebonen doen je verlangen naar een heerlijke kop koffie. Alleen, je hebt geen machine die werkt op koffiebonen, geen probleem ook hiervoor heeft CUBZZ een oplossing. Lees ons vorig puntje en koop je favoriete CUBZZ/De'Longhi machine. 
  3. Voor bedrijven die al een regeling hebben met een andere koffieleverancier. Spreek hem dan aan en stel voor om minstens deels voor CUBZZ-koffie te kiezen of vraag die leverancier om zijn winst op de koffie die jullie verbruiken, weg te schenken aan een goed doel. ;-) Dan help je in elk geval de samenleving vooruit met de koffie die je elke dag drinkt... 

 

Zo, dat waren een aantal reden om het niet te doen, maar die hebben we mooi gecounterd. Nu komen de miljoenen redenen om wel voor CUBZZ-koffie te kiezen. Ik ken ze niet allemaal bij naam, maar het gaat om elk kind dat geboren wordt mét potentieel, maar zónder kansen om er iets mee te doen. Omdat het arm is, ziek of verwaarloosd, omdat het honger heeft, geen liefde kent, geen huis heeft of gepest wordt of omdat het niet naar school kan, enzovoortenzovoort, ... In ieder geval, we gaan ze niet allemaal tegelijk kunnen helpen, maar we doen het wel stap voor stap. We geven geld aan bestaande organisaties die zich op een efficiënte manier inzetten voor kinderen. Om hen de kansen te geven er iets moois van te maken. 

TOPkwaliteit, gewone prijs én het niet-te-evenaren gevoel van de juiste keuze te maken

CUBZZ, dat is 'better for you, better for the world'. Onze koffie van TOPkwaliteit wordt met passie gebrand door de meesterbranders van de Java Coffee-company in Rotselaar. Zij zijn al CUBZZ ambassadeur vanaf dag 1. Per principe mag een CUBZZ-product niet duurder zijn dan de referentie in de markt. Wij nemen Douwe Egberts als referentie in de Belgische markt, dus daarop richten we onze prijs. En tenslotte geeft CUBZZ z'n winst aan bestaande goede kinderdoelen en heb jij als werkgever een krachtig verhaal. Een verhaal om de harten van je medewerkers en je klanten voor altijd te veroveren. 

 

Word vandaag nog een bedrijf van de toekomst en kies voor CUBZZ-koffie. #KIESCUBZZ

Contacteer ons met al je vragen of vraag een verkennend gesprek aan om het te hebben over CUBZZ-koffie in jouw bedrijf. cubzz@cubzz.be