.

De CUBZZ sinterklaaspakketten zijn er weer. Ook dit jaar helemaal ten voordele van SOS Kinderdorpen, en nu voor de allereerste keer enkel met CUBZZ producten. Ook nieuw dit jaar is ons pakje van 4€. Belangrijk om weten is dat we per pakket tussen de 1€ en de 3,2€ kunnen schenken aan SOS Kinderdorpen. Reken maar uit hoeveel geld we op deze manier voor hen kunnen inzamelen. Klik op de afbeeldingen hieronder om direct naar onze bestelpagina te gaan, of lees snel verder en ontdek al onze mooie nieuwigheden!

 

 

 

Voor veel mensen en bedrijven zijn de CUBZZ sinterklaaspakketten ten voordele van SOS Kinderdorpen, intussen een vaste waarde. Allereerst proberen we natuurlijk een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen voor SOS Kinderdorpen. Anderzijds proberen we de keuze voor jullie zo aantrekkelijk mogelijk te maken, en de kosten te beperken. Elk jaar leren we bij en passen we daarom wel ergens iets aan. Dat is ook dit jaar het geval en eerlijk gezegd zijn de veranderingen écht wel groot. 

1) Zo bevatten de CUBZZ Sinterklaaspakketten nu voor het eerst enkel CUBZZ producten. Daardoor kan de bestelperiode veel langer doorgaan, en zijn we niet verplicht enorme risico's te lopen op het inkopen van voorraden die we misschien niet verkocht krijgen. Verder blijft op deze manier meer geld binnen onze eigen structuur, waardoor we meer waar voor je geld kunnen bieden. 

2) We hebben in't totaal 4 nieuwe CUBZZ producten in onze pakketten die de meeste mensen nog nooit eerder proefden. Het gaat om onze fairtrade CUBZZ chocolade Hazelnoot truffels, de kinderarbeid-vrije melkchocolade, onze heerlijke ambachtelijke marsepein met 50% amandelen, en onze nieuwe CUBZZ chocolademelk die even gezond is als halfvolle melk. (Met de warme Steun van Chocovit)

3) We hebben voor de eerste keer 4 verschillende pakketten. Op algemeen verzoek hebben we een pakket van 4€ toegevoegd. 

Zo, wij bij CUBZZ hebben er alvast zin in. Zeker met het oog op het doel waarvoor we het doen. Elk kind kunnen opvangen in een warme thuis. Want elk kind heeft liefde nodig. Zonder liefde kan een kind niet groeien. Als je meer wil weten over de concrete projecten van SOS kinderdorpen die we met CUBZZ steunen, in Belgie én in het buitenland, klik dan hier. 

Vergeet zodadelijk niet naar de bestelpagina te gaan en de pakketten te bestellen voor jouw medewerkers, want zeg nu zelf: hoe mooi is het om van sinterklaas een écht kinderfeest te maken, door te kiezen voor sinterklaaspakketten waarmee je je medewerkers verwent, en daarbovenop een enorme bijdrage levert voor kinderen die't moeilijker hebben. 

Men vertelle het door. Like & share dit artikel en help ons zo onze positieve impact te vergroten. Want samen gaan we voor heel veel kids de wereld veranderen. Voor minder doen we't niet. ;-)

Wouter

  

Enkele praktische zaken: 

1) bestel optijd want de voorraad is niet oneindig. De bestelperiode loopt uiterlijk af op 30 oktober 2019. 

2) afhankelijk van je bestelling komt er een beperkte transportkost bij het eindbedrag

3) de leveringen gebeuren in de 2 laatste weken voor sinterklaas tenzij u expliciet een bepaalde datum aan ons doorgeeft. 

4) voor alle andere vragen, kan u hier terecht.