SINTERKLAASPAKKETTEN ten voordele van SOS Kinderdorpen

Breng je MEDEWERKERS in extase!

We willen 25.000€ halen voor SOS Kinderdorpen.

Help mee met jouw bedrijf! Kies dit jaar óók voor de CUBZZ Sinterklaaspakketten!

De CUBZZ sinterklaaspakketten zijn er weer. Ook dit jaar helemaal ten voordele van SOS Kinderdorpen én vol met lekkers van CUBZZ. Net als vorig jaar hebben we vier pakketten, KLEIN, MEDIUM, GROOT & MAXI,  en per pakket kan CUBZZ 1€ tot 3,5€ schenken aan SOS Kinderdorpen. In 2019 hebben we zo ongeveer 18.000 euro ingezameld voor SOS KD, met een goeie 8000 pakketten. Dit jaar willen we aan 25.000€ geraken. Doe jij mee met jouw bedrijf? Klik op de afbeeldingen hieronder om direct naar onze bestelpagina te gaan, of lees snel verder en ontdek hoe we't dit jaar nog beter willen doen. 

 

 

 

Enkel Belgische kwaliteit

Deze drie basisprincipes typeren CUBZZ:

  1. onze winst geven we aan goede (kinder)doelen
  2. we bieden A-merkkwaliteit,
  3. en je betaalt NIET meer dan normaal.

Dat geldt dus ook voor al het lekkers in de CUBZZ sinterklaaspakketten. Het gaat om onze fairtrade CUBZZ chocolade Hazelnoot truffels, de kinderarbeid-vrije melkchocolade, onze heerlijke ambachtelijke marsepein met 50% amandelen, heerlijke speculoos-koekjes van een bekende Oostvlaamse koekenbakker, en onze nieuwe CUBZZ chocolademelk die even gezond is als halfvolle melk. (Met de warme Steun van Chocovit)

Hogere efficiëntie én meer geld voor SOS Kinderdorpen door enkele nieuwe partners

Dit jaar werken we voor het eerst samen met een professioneel maatwerkbedrijf, Werminval, om de CUBZZ-pakketten handmatig te maken. Zo geven we mensen met beperkte toegang tot de arbeidsmarkt, kans op werk. Zo is de CUBZZ-cirkel nog net wat meer rond. Verder gaan we actief samenwerken met Gift.be (nu 'Nayan', ook wel het vroegere 'Frucon'). Dit moet ons helpen om veel meer bedrijven te bereiken. Dit Westvlaamse bedrijf is prachtvoorbeeld van Belgische E-commerce. Bij CUBZZ vinden we't belangrijk om onze eigen Belgische parels te omarmen en maken we dus een zeer bewuste keuze voor deze kanjers uit Tielt. 

Maak een positieve keuze waarbij onze hele samenleving wint. JIJ DUS OOK!

Zo, wij bij CUBZZ hebben er uiteraard weer zin in. Zeker met het oog op het doel waarvoor we het doen. Elk kind een liefdevol kader geven. Elk kind wordt geboren, tjokvol potentieel. En elk kind heeft liefde nodig want zonder liefde kan het niet groeien. Als je meer wil weten over de concrete projecten van SOS kinderdorpen die we met CUBZZ steunen, in Belgie én in het buitenland, klik dan hier

Bestel de pakketten voor jouw bedrijf hier.

Wouter

 

PS: Oh, enneuh... CUBZZ geeft natuurlijk het hele jaar lang z'n winst aan bestaande goede (kinder)doelen. Als jij je medewerkers en bezoekers op kantoor koffie aanbiedt, overweeg je dan eens koffie van CUBZZ? Met liefde gebrand door Java-koffie uit Rotselaar, dus TOP kwaliteit! En de prijs, dat zal je wel zien, niet hoger dan normaal! Slechts één ding is anders: met elke kop koffie die jouw medewerkers drinken, kunnen we minstens 1 cent geven aan 'kids-charity'. Als je weet dat we in Belgie dagelijks 20 miljoen kopjes koffie drinken, reken dan maar uit wat het potentieel is... Bestel gewoon je koffie hier, en wij doen de rest!

 

  

Enkele praktische zaken: 

1) Bestellen kan HIER ten allerlaatste tot 15 november.

2) afhankelijk van je bestelling komt er een beperkte transportkost bij het eindbedrag. 

3) om kosten te drukken en te doneren bedrag te maximaliseren, zijn alle pakketten per veelvoud van 10 stuks te bestellen. (enkel het kleinste pakketje is per 6). Hopend op uw begrip.

4) de leveringen gebeuren in de 3 laatste weken voor sinterklaas tenzij u bij bestelling expliciet een bepaalde datum aan ons doorgeeft. 

5) bestellingen in verband met Sint Maarten zijn mogelijk. Gelieve dit duidelijk aan te geven bij uw bestelling. 

6) voor alle andere vragen, kan u hier terecht.