Ontdek de nieuwe CUBZZ speculoos!

Zet je tanden in jouw nieuwe Guilty Pleasure dankzij de steun van het Oost-Vlaamse Willems Biscuits.

Speculoos bestaat in alle mogelijke variaties; de real deal van bij de bakker (de ultieme test voor het valse gebit), de heerlijk knapperige koekjes op de verse boterham, of die ene keer in de lente, toen de speculazen Sint van achter de kast meer rekbaar bleek te zijn dan de houdbaarheidsdatum...

Te koop in de Cubzz E-shop of bij Carrefour (Hypermarkt, Market & Express)

Bij de koffie, thee of op de boterham; speculoos is voor de Belg veel meer dan een koekje, het is een vaste waarde en een begrip dat vanaf nu ook bij de CUBZZ familie hoort! Dankzij de steun en het vakmanschap van de vrienden uit Oost-Vlaanderen zijn er nu ook overheerlijke CUBZZ speculooskoekjes om van te genieten en kansen te schenken aan kinderen. CUBZZ speculoos, een nieuw topproduct aan een scherpe prijs waarvoor de consument bewust kan kiezen en een verschil kan maken om kinderen te helpen.

Zoals steeds staat men daar in het Meetjesland voor topkwaliteit. Speciaal voor CUBZZ werd een overheerlijke speculoos gemaakt met 15% minder suiker, duurzaam geteelde palmolie en gebakken door Willems Biscuits in Eeklo. De CUBZZ koekjes zijn verkrijgbaar in kleurige pakjes van 24 stuks. Verschillende verpakkingen werden ontworpen door Killiwatch maar de finale versie hebben jullie gekozen via facebook!

De geboorte van de eerste CUBZZ koekjes gaat verder dan de verwezenlijking van dit topproduct, het is nog maar eens de bevestiging dat CUBZZ veel meer is dan een mooi idee. De bewuste keuze van een grote speler, zoals Willems Biscuits, om met CUBZZ aan tafel te zitten en samen de handen uit de mouwen te steken om kinderen kansen te schenken, is een belangrijke stap om samen een groot verschil te maken.

Het eerste contact dateert van bijna een jaar geleden, maar eens de juiste mensen rond de tafel zaten, werd al snel het potentieel en prachtige verhaal van CUBZZ door alle spelers erkend. Op slechts enkele maanden tijd werden de productie, design, verpakking en de distributie uitgewerkt dankzij de steun van onze vele partners.

Dankzij de steun en het vertrouwen van Willems Biscuits, krijgt CUBZZ de kans, de steun  en de nodige ruimte om dankzij de speculooskoekjes verder uit te groeien tot het merk met een missie dat dagelijks een verschil wil maken voor vele kinderen.

Bestel vandaag nog de CUBZZ speculoos online of haal het bij Carrefour en geniet van jouw nieuwe Guilty Pleasure met de unieke nasmaak van iets goed te doen voor kinderen!

 

Jouw nieuwe Guilty Pleasure met de unieke nasmaak van iets goed te doen