.

Bij CUBZZ hebben we een droom waarin we bouwen aan de dag waarop elk kind de kansen heeft om iets heel moois te maken van al dat magische potentieel waarmee het geboren is. We bouwen hier elke dag aan, het pad is uitgetekend en de weg is nog lang. Intussentijd staan we met beide voeten op de grond en is de belangrijkste taak om vanaf dag één woord te houden. Al van bij de start in 2015 doet CUBZZ wat het belooft: we genereren middelen om bestaande goede doelen ten voordele van kinderen meer slagkracht te geven en verder te versterken. En natuurlijk moeten we dit nu ook aan de mensen laten zien.

     

De CUBZZ-teller staat op 81.900€

 

 

In dit overzicht tonen we de bedragen die CUBZZ al effectief heeft kunnen schenken aan de organisaties die we steunen. Herinner dat het bij elk van deze initiatieven natuurlijk gaat om kinderen. Een tweede voorwaarde is dat de betrokken organisaties hun efficiëntie kunnen aantonen. Uiteraard wil CUBZZ met elke geschonken euro liefst aan zoveel mogelijk kinderen, zoveel mogelijk kansen geven. Naarmate onze naamsbekendheid groeit en het CUBZZ assortiment uitbreidt, zullen we met z'n allen via CUBZZ veel meer middelen kunnen genereren en dus de impact die we met CUBZZ hebben heel sterk opdrijven. Distributie (de beschikbaarheid in de winkels in ons land, is momenteel nog moeilijk. Daarom een warme oproep aan iedereen om elke keer opnieuw in jouw supermarkt om CUBZZ te vragen. Hoe meer men de vraag krijgt, hoe meer winkeluitbaters geneigd zullen zijn de producten toch aan te bieden. Tenslotte is er natuurlijk ook nog steeds de CUBZZ E-SHOP. De prijzen zijn dezelfde als in de supermarkt en je bestelling wordt eenvoudig bij je thuis geleverd. Hoe meer je langs die weg kiest voor CUBZZ, hoe meer je dus ook rechtstreeks helpt. 

Dit artikel wordt steeds up-to-date gehouden en we zullen het binnenkort ook aanvullen met foto's, filmpjes en getuigenissen van mensen, telkens we weer een CUBZZ-cheque hebben mogen schenken. 

Like & share if you care en alsjeblieft mensen, kies CUBZZ!

Wouter