De Sinterklaaspakketjes die je medewerkers zich zullen herinneren.

...lees snel verder... ;-)

Ook dit jaar stellen we met trots onze Sinterklaaspakketjes voor! Kies voor de Sintpakketjes van CUBZZ & SOS kinderdorpen en geef je medewerkers een attentie van de goede Sint die ze niet snel zullen vergeten. Geen mooier verhaal dan snoepgoed en lekkers met een warme boodschap ten voordele van brave kinderen overal ter wereld.

De Sinterklaaspakketjes zijn een mooie samenwerking tussen CUBZZ & SOS Kinderdorpen en geven bedrijven de kans om twee vliegen in één klap te slaan. Zo geef je als bedrijf niet alleen een lekkere, verdiende attentie aan je medewerkers, maar geef je kinderen ook een kans om hun volle potentieel te ontwikkelen. Alle opbrengst gaat namelijk naar de toekomst van kinderen – en dat is een signaal dat je werknemers niet snel zullen vergeten.

Een groot deel van de prijs van deze pakketjes wordt rechtstreeks aan SOS Kinderdorpen geschonken. Bedrijven kunnen SOS Kinderdorpen zo helpen om kinderen de liefde te geven die ze nodig hebben om te groeien. Daarnaast steun je als bedrijf ook CUBZZ, een Belgisch initiatief met de ambitie om de wereld voor héél veel kids te veranderen. We doen dat door alledaagse producten van A-merk-kwaliteit aan te bieden. Daar vragen we de normale prijs voor, maar de winst die we maken schenken we volledig weg aan goede doelen ten voordele van kinderen.

Kiezen voor onze Sinterklaaspakketjes levert je als bedrijf dus alleen maar voordelen op. Je steunt twee initiatieven die het beste voorhebben met kinderen én trakteert je werknemers op een snoeppakket met een heel mooi verhaal – waardoor al dat lekkers alleen maar drie keer beter smaakt!

Klik hier voor meer foto’s van onze pakketjes om je medewerkers te verwennen. O, en voor we het vergeten: in elk pakketje vind je natuurlijk heerlijke CUBZZ-producten, maar pakketjes 2 en 3 geven je de kans om onze allernieuwste aanwinst te proeven: CUBZZ-speculoos. Met de warme steun uit het meetjesland. ;)