Eerste CUBZZ product rolt van de band!

De CUBZZ chocodrink, gesmaakt door grote en kleine kinderen, een product met een verhaal en een verleden.

CUBZZ is een uniek merk met een missie voor kinderen. Een eerste toegankelijk en succesvol product kiezen dat al de CUBZZ waarden onderschrijft, ging niet over één nacht ijs. Na veel analyse werd de CUBZZ chocodrink een feit. Een eerste product dat verwijst naar de kindertijd, gesmaakt door grote en kleine kinderen, een product met een verhaal en een verleden. Dit is niet zomaar een chocomelk, maar een duurzame, kwalitatieve chocodrink op basis van soja.

Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in het CUBZZ verhaal.  CUBZZ koos er dan ook bewust voor om de chocodrink-basis dicht bij de Europese soja-producenten te laten bereiden door het Italiaanse bedrijf Nutrafood. Vervolgens wordt de basis door het Duitse bedrijf Immergut verder afgevuld om het transport naar België zo beperkt mogelijk te houden.

Ook in de keuze van de ingrediënten staan duurzaamheid en kwaliteit centraal door te kiezen voor Europese soja en uitsluitend duurzaam geteelde cacao met het UTZ label. CUBZZ wilt actief bijdragen aan de verlaging van de suikerinname en heeft met 60% minder toegevoegde suikers een chocodrink samengesteld waarvan de voedingswaarden nauw aansluiten bij die van halfvolle melk.Ten slotte koos CUBZZ een prachtig vormgegeven kwaliteitsverpakking voor dit topproduct.

CUBZZ wilt kansen creëren voor kinderen door de consument bewust te laten kiezen voor het kwalitatieve alternatief met een verhaal. Om de consument te overtuigen deze keuze te maken, brengt CUBZZ enkel duurzame topproducten. Dit is een bewuste keuze en niet zonder risico voor een merk dat gelanceerd wordt, maar de enige juiste keuze voor CUBZZ. Dankzij het vertrouwen en de steun van de vele investeerders en partners is CUBZZ bereid dit risico te nemen bij de start van een uniek merk met grootse ambities.


Bekijk hoe op 5 oktober de sympathieke, kwalitatieve chocomelk van de 21ste eeuw voor de eerste keer van de band rolde, klaar om de concurrentie aan te gaan met alle grote merken!