Extra geld voor de jeugdwerking van jouw sportclub

Omdat CUBZZ sporten voor alle kinderen toegankelijk wilt maken

Spelen, bewegen en plezier maken, zijn een essentieel onderdeel van kind zijn. Dankzij de dagelijkse inzet van de vele coaches, begeleiders, trainers en talloze andere vrijwilligers in sportverenigingen krijgen kinderen de kans om samen plezier te maken. Maar kinderen leren echter zoveel meer dan hun favoriete sport in deze verenigingen. Van teamgeest, respect voor elkaar, samenwerken, discipline, omgaan met verlies en de euforie van het winnen, tot de gevolgen van een niet gewassen sportzak, de vergeten drinkbus en alle geurvariaties van de kleedkamer; de sportclub is een leerschool die een niet te onderschatten rol speelt in de ontwikkeling van het kind en net daarom toegankelijk zou moeten zijn voor alle kinderen.

Maar, zoals bij zoveel verenigingen zijn werkingsmiddelen eerder beperkt en moet er al snel beroep worden gedaan op het lidgeld of sponsoring om de kosten van het materiaal, de huur, de verzekering en de werking van de club te dragen. CUBZZ erkent het belang van de sportclub voor kinderen en wilt daarom actief helpen om deze verenigingen toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk kinderen.

Dankzij CUBZZ4CUBZZ kunnen nu ook sportverenigingen die hun jeugdwerking willen helpen, zelf de rol van handelaar opnemen. Hierdoor zijn er nog minder logistieke kosten en blijft er meer van de opbrengst over om kinderen kansen te geven in jouw sportvereniging!

Hoe gaat dit in zijn werk? Dankzij het online verkoopplatform van CUBZZ4CUBZZ!

Met enkele eenvoudige stappen maak je op de website een eigen verkoopactie aan ten voordele van de jeugdwerking van jouw sportvereniging.

  • Jij kiest welke CUBZZ producten jij wilt verkopen en aan welke prijs. Doordat jij deze producten aan groothandel prijs aankoopt, krijgt jouw vereniging integraal de winst die normaal naar de handelaar zou gaan.
  • De verkoop gebeurt volledig online. Aan het einde van de actie worden de aangekochte producten bij jou geleverd en de nettowinst van je verkoop op jouw rekening gestort.
  • Je hebt de mogelijkheid om via het platform niet alleen de verkoop te beheren, maar ook om jouw actie en sportvereniging in de kijker te zetten. Je kunt je actie personaliseren en eenvoudig delen via sociale media met familie en vrienden.
  • Gebruik jouw pagina en de handige tools om jouw unieke jeugdwerking met foto’s en video’s op de kaart te zetten. Leg uit waarom jouw vereniging bijzonder is en overtuig zoveel mogelijk mensen om jullie actie te steunen en hierdoor kinderen te helpen.
  • Voor de geïnteresseerden is er zelfs een optie om teams te registreren in je verkoopactie. Verschillende teams van jouw club kunnen onderling kampen voor de titel van het best verkopende team!

Wil jij graag alle kinderen uit de buurt de kans geven om lid te worden van jouw sportvereniging? Ben jij op zoek naar een leuk en efficiënt alternatief voor sponsoring om het lidgeld te verlagen? Ben jij die sympathisant die zich dagelijks voor zijn of haar sportvereniging inzet en hiervoor graag nieuw materiaal wilt aanschaffen? Aarzel dan niet en maak vandaag nog gebruik van deze geweldige mogelijkheid om op een leuke en efficiënte manier geld in te zamelen om kinderen te helpen.

Wees één van de eersten om samen met CUBZZ4CUBZZ de klassieke fondsenwerving opnieuw uit te vinden. Geef het voorbeeld en zet jouw vereniging in de kijker door vandaag nog een verkoopactie op te starten en kinderen te helpen!

Dankzij CUBZZ was het nog nooit zo gemakkelijk om een verschil te maken voor kinderen.