Extra geld voor jouw jeugdbeweging dankzij CUBZZ4CUBZZ!

Zó vuil thuiskomen dat je vriendelijk wordt verzocht kleren in de garage uit te doen en te douchen alvorens nog maar te denken om in bad te gaan. Heerlijk in bad met brandnetel-benen, touwtrek-bleinen en vermoeide vleeshoop-spieren nagenieten van de afgelopen week. Samen met de modder komen er prachtige herinneringen boven drijven… Geheime kampen bouwen, samen de grenzen van het koken verleggen, klagen over de afwas en die verplichte rust. Overdag stoer zingend wassen in het ijskoude water van de rivier, ’s avonds soms eens stilletjes de heimwee diep in de slaapzak verstoppen. Van de frisse voeten ‘s morgens in de wei tot de laatste avond heerlijk warm aan het kampvuur;  nergens kan een kind zo goed kind-zijn als in de jeugdbeweging!

Dankzij de vele vrijwilligers van de jeugdbewegingen krijgen talloze kinderen de kans om gewoon kind te zijn en samen plezier te maken. Maar de jeugdbeweging is zoveel meer dan alleen samen plezier maken, het is een plek waar kinderen met de meest uiteenlopende achtergrond samen groter worden, levenslange vriendschappen maken en belangrijke waarden leren. De jeugdbeweging is een leerschool die een niet te onderschatten rol speelt in de ontwikkeling van het kind en net daarom toegankelijk zou moeten zijn voor alle kinderen.

Maar, zoals bij zoveel verenigingen zijn werkingsmiddelen eerder beperkt en moet er al snel beroep worden gedaan op het lidgeld, giften of geldinzamelacties om de kosten van het materiaal, het (buitenlands) kamp, de verzekering en de werking van de vereniging te dragen. CUBZZ erkent het belang van de jeugdbeweging voor kinderen en wilt daarom actief helpen om deze verenigingen toegankelijk te houden voor zoveel mogelijk kinderen.

Dankzij CUBZZ4CUBZZ kunnen nu ook jeugdbewegingen zelf de rol van handelaar opnemen. Hierdoor zijn er nog minder logistieke kosten en blijft er meer van de opbrengst over om kinderen kansen te geven in jouw jeugdbeweging!

Hoe gaat dit in zijn werk? Dankzij het online verkoopplatform van CUBZZ4CUBZZ!

Met enkele eenvoudige stappen maak je op de website een eigen verkoopactie aan ten voordele van jouw jeugdbeweging.

  • Jij kiest welke CUBZZ producten jij wilt verkopen en aan welke prijs. Doordat jij deze producten aan groothandel prijs aankoopt, krijgt jouw vereniging integraal de winst die normaal naar de handelaar zou gaan.
  • De verkoop gebeurt volledig online. Aan het einde van de actie worden de aangekochte producten bij jou geleverd en de nettowinst van je verkoop op jouw rekening gestort.
  • Je hebt de mogelijkheid om via het platform niet alleen de verkoop te beheren, maar ook om jouw actie en jeugdbeweging in de kijker te zetten. Je kunt je actie personaliseren en eenvoudig delen via sociale media met familie en vrienden.
  • Gebruik jouw pagina en de handige tools om jouw unieke jeugdbeweging met foto’s en video’s op de kaart te zetten. Leg uit waarom jouw vereniging bijzonder is en overtuig zoveel mogelijk mensen om jullie actie te steunen en hierdoor jouw leden en vele andere kinderen te helpen.
  • Voor de geïnteresseerden is er zelfs een optie om teams te registreren in je verkoopactie. Verschillende teams van jouw jeugdbeweging kunnen onderling kampen voor de titel van het best verkopende team!

Wil jij graag alle kinderen uit de buurt de kans geven om lid te worden van jouw jeugdbeweging? Ben jij op zoek naar een leuk en efficiënt alternatief om naast de traditionele spaghetti-avond nog extra geld op te halen om samen op buitenlands kamp te gaan? Is de charme van natte slaapzakken voorbij en zijn jullie tenten dringend aan vervanging toe? Aarzel dan niet en maak vandaag nog gebruik van deze geweldige mogelijkheid om op een leuke en efficiënte manier geld in te zamelen en hierdoor niet alleen jullie leden maar ook andere kinderen te helpen!

Wees één van de eersten om samen met CUBZZ4CUBZZ de klassieke fondsenwerving opnieuw uit te vinden. Geef het voorbeeld en zet jouw jeugdbeweging in de kijker door vandaag nog een verkoopactie op te starten en kinderen te helpen!

Dankzij CUBZZ was het nog nooit zo gemakkelijk om een verschil te maken voor kinderen.