Fondsenwerving voor je school, sportclub of vereniging

Better for YOU. Better for the WORLD.

 

Ga voor een succesvolle fondsenwerving en steun het goede doel dankzij CUBZZ.

Doet jouw school, sportclub of vereniging jaarlijks aan fondsenwerving? En wil je het dit jaar eens anders pakken? Ga dan voor producten van CUBZZ. Bekijk ons ruim assortiment en kies zelf de producten die je wil verkopen. Handig toch! Lees er hier alles over en ga meteen aan de slag.

Hoe een actie organiseren?

                

 

Better for YOU & better for the WORLD

CUBZZ is een nieuwe en originele manier om fondsen te werven voor jouw school, je sportclub of je vereniging.Door CUBZZ te verkopen zamel je in de eerste plaats geld in voor je eigen vereniging of club, maar je doet daarnaast ook iets heel belangrijk voor de samenleving. Je zamelt automatisch ook geld in voor het goede doel. Want in tegenstelling tot de wafeltjes die we allemaal kennen, wordt de winst die CUBZZ zelf maakt, ook weggeschonken aan verschillende goede doelen voor kinderen om hen zo veel meer slagkracht te geven. Momenteel geeft CUBZZ z’n winst aan SOS Kinderdorpen, het netwerk tegen armoede, Rode Neuzen Dag & Stichting Robin. Zo vangen we nu al kinderen op die niemand hebben, vechten we tegen honger op school en de impact van kinderarmoede en helpen we kinderen aan een gezond zelfvertrouwen zodat ze er zelf iets moois van kunnen maken. De lijst met projecten in functie van kinderen, die we steunen, wordt steeds langer.

Waarom we dit doen? Het is gewoon dé reden waarom we CUBZZ hebben opgericht. En als jij met jouw school, club of vereniging kiest voor CUBZZ wordt dit een prachtig voorbeeld van "better for YOU, better for the WORLD"!

 

Je opbrengst blijft gewoon hetzelfde

Jouw organisatie koopt de CUBZZ-producten aan groothandelsprijzen en verkoopt ze door aan de gewone winkelprijs of eventueel zelfs iets meer. Op die manier gaat de winst die de de winkel normaalgezien zou maken, helemaal naar jou. Zo heb jij mooie inkomsten voor je club, school of vereniging en kan CUBZZ bestaande goede (kinderdoelen) een stevig hart onder de riem steken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alledaagse producten met een CUBZZ twist

CUBZZ, dat zijn producten voor ons allemaal. Het gaat om koekjes, koffie, thee en chocolade. We hebben ook truffels of marsepein en binnenkort zelfs Belgische shampoo en zeep. Je verkoopt dus producten die nuttig zijn voor iedereen.

 

Vooraf of nadien bestellen? Dát kies je zelf

Volg de stappen achter de rode knoppen hogerop en bekijk het CUBZZ-aanbod. We breiden het geleidelijk aan verder uit. Je ziet de kostprijs van elk product en we stellen je een verkoopprijs voor. Maar die kies jij uiteindelijk gewoon zelf. klik op één van de rode knoppen bovenaan voor meer info of om het formulier te downloaden. Zo kan je de producten selecteren die je wenst te verkopen. Sla je document op en druk het af om deur aan deur aan mensen te verkopen of mail het naar hen door. De ervaring leert ons dat echt menselijk contact altijd beter werkt. Vraag hen om hun bestelling direct te betalen. Groepeer je bestellingen en wanneer je bij iedereen bent langsgegaan, mail je ze gewoon door naar CUBZZ@CUBZZ.be. CUBZZ zorgt dat alles in je school, club of vereniging geleverd wordt.   

Over CUBZZ

Wil je weten wat CUBZZ precies doet en waarvoor wij staan? Bekijk dan zeker ons filmpje en je bent helemaal mee.