Het CUBZZ-koffie assortiment

Ontdek hier de herkomst en smaken van de heerlijk CUBZZ-koffie.

CUBZZ staat voor duurzame, kwalitatieve producten met een verhaal. Het kwalitatieve alternatief dat kansen creëert voor kinderen wereldwijd. Op zoek naar een geschikte partner om onze hoogwaardige koffie te produceren kozen we voor de Belgische meesterbranders van JAVA uit Rotselaar. Met passie voor het ambacht hebben zij voor CUBZZ 4 heerlijke koffie varianten samengesteld.

 

CUBZZ DESSERT: te verkrijgen gemalen en in bonen

  • Oorsprong: Honduras, Brazilië en Congo
  • Smaakbeschrijving: Deze 100% Arabica koffie is rijk aan fijne aroma’s, aangenaam fruitig met dat tikkeltje aciditeit die deze koffie zo speciaal maakt.
  • Sterkte: 2 'druppeltjes' - smooth & delicious - niet te sterk, eerder zachte smaak, heerlijke toegankelijke koffie voor elk moment van de dag.

 

CUBZZ MOKA: Gemalen

  • Oorsprong: Vietnam, Honduras en Brazilië
  • Smaakbeschrijving: Overwegend Zuid-Amerikaanse koffiebonen verrijkt met een klein percentage uit Vietnam zorgen voor een volle smaak en een lange afdronk. Bij deze unieke blend valt een lichte chocoladetoets te onderscheiden. Als espresso of bereid met een mokkapotje (bialetti) komt deze koffie volledig tot zijn recht.
  • Sterkte: 3 'druppeltjes' - rich & tasty - smaakt iets sterker door dan de dessert variant. Met zijn 'vollere' smaak is dit de perfecte koffie om rustig van te genieten.

 

 

CUBZZ ESPRESSO: Gemalen

  • Oorsprong: Brazilië, Honduras en Colombia
  • Smaakbeschrijving: Heerlijke zoete koffie, met toetsen van donkere chocolade en volle body. Net zoals de MOKA variant bevat deze blend onder meer bonen uit Honduras die zorgen voor zijn rijke smaak met toetsen van donkere chocolade en noten.
  • Sterkte: 4 'druppeltjes' - strong & powerfull - de meest robuuste smaak van de CUBZZ-koffies, voor wie het straffere werkt weet te appreciëren.

Het is belangrijk te weten dat de bereidingswijze van de koffie een grote impact heeft op de uiteindelijke smaakbeleving. Koop snel het volledige CUBZZ-koffie assortiment en ontdek met welke variant jij jouw favoriete CUBZZ-koffie zet!

Duurzaamheid staat centraal bij CUBZZ en net daarom hebben we ervoor gekozen om voorlopig geen capsules op de markt te brengen. We zijn op zoek naar duurzame oplossingen en hopen dat je dit standpunt begrijpt. Kies voor een andere aanpak en drink deze heerlijke koffie met een verhaal. To be continued...