.

Als buurtwinkel heb je een rol in jouw dorp of stad. Als winkelier kies jij welke 'bakken je meer of minder naar voor schuift'. Jij bepaalt dus zelf in welke mate jij jouw samenleving nog mooier maakt door producten met een maatschappelijke meerwaarde meer in de kijker te plaatsen. 

Je bepaalt dus ook op welke manier de mensen om je heen, jou als kruidenier, als mens leren kennen. Zo geef je hen de mogelijkheid hun dagelijkse inkopen te doen bij een kruidenier met een verhaal, een mens met een ziel, veeleer dan in een anonieme 'supermarkt'.

 

3 PRINCIPES

CUBZZ is opgericht met als missie om elk kind de kansen te geven er iets moois van te maken. CUBZZ is daarom een merk van allerlei consumentengoederen en -diensten en is gebouwd op 3 principes: 

  1. CUBZZ geeft z'n winst aan bestaande goede (kinder)doelen
  2. CUBZZ staat voor A-merk kwaliteit
  3. CUBZZ staat voor de normale prijs

 

AAN DE SLAG

Om naar die droom toe te groeien waarin we enorm veel kinderen kunnen helpen, moet CUBZZ groeien. CUBZZ moet bekender worden en mensen moeten CUBZZ kunnen kopen. En daarvoor rekenen we op jou als uitbater van een buurtsupermarkt. Op jouw als kruidenier. Voorlopig is het nog moeilijk om op centraal niveau bij de meeste supermarkten binnen te geraken. Daarom proberen we het langs deze weg. 

  1. ga naar www.CUBZZ.be
  2. Klik op E-schop
  3. selecteer de producten die je in jouw zaak wil aanbieden
  4. geef zeker één van volgende kortingscodes in want de prijzen in de E-shop zijn consumentenprijzen (incl BTW)! De prijzen zijn trouwens INCLUSIEF levering: 
  • code: CUBZZ150 = 10% korting vanaf 150€ (je bent daar snel aan, en voor alle duidelijkheid, het is INCLUSIEF levering tot in jouw zaak)
  • code: CUBZZ250 = 15% korting vanaf 250€
  • code: CHOCOLADE150 = 15% korting krijgt wanneer je voor 150€ aan chocolade of truffels bestelt.

 

Je hebt dus een marge van 10% - 15% wanneer je de standaard aanbevolen consumentenprijzen vraagt zoals je die in de E-shop vindt. Verder krijg je deze deursticker van 20cm om op je deur te kleven ten teken dat je een officieel CUBZZ verkooppunt bent, én een echte ambassadeur die actief mee de schouders zet onder een initiatief waarmee we de wereld voor heel erg veel kinderen veel mooier aan het maken zijn. 

 

 

Klik tenslotte op onderstaande beeld om de poster in hoge resolutie te downloaden zodat je hem kan afdrukken en aan iedereen vertellen waaraan we met CUBZZ aan het bouwen zijn.