In deze MECHELSE winkels vind je CUBZZ

Kies CUBZZ & change the world!

CUBZZ is een Mechels initiatief en daar zijn we trots op. CUBZZ is ook nog een jong initiatief en daarom wijzen we je graag even de weg naar de 6 winkels in Mechelen die nu al CUBZZ-producten verkopen. Klik op de kaart hierboven om de namen en exacte adressen te kennen van deze voortrekkers. En dan met z'n allen er heen natuurlijk.

 

Zoals je al kon lezen in 'De Nieuwe Maan' van maart, is onze stad trots op CUBZZ. (Hier kan je't hele artikel lezen) Ook bij CUBZZ zijn we heel erg trots om met ons initiatief een bescheiden bijdrage te mogen leveren aan de frisse dynamiek in onze Dijlestad. Met CUBZZ zijn we vastbesloten om op termijn de wereld te veranderen voor heel veel kinderen die nu nog niet de kansen krijgen die ze verdienen om echt iets moois te maken van al het potentieel waarmee ze zijn geboren. De wereld veranderen, dát kunnen we niet alleen!

CUBZZ moet een manier worden, van, voor en door ons allemaal, waarmee we met z'n allen echt iets gaan veranderen. Dat gaat echter niet vanzelf. Zo zijn we steeds op zoek naar ondernemers met een hart. Naar ondernemers die aanvoelen dat de enige succesvolle bedrijven in de toekomst, bedrijven zullen zijn die méér doen dan enkel waarde creëren voor de eigenaars. Het zijn bedrijven van ménsen die oprecht een maatschappelijke waarde willen creëren in de samenleving waarin ze actief zijn. 

Zo hebben de uitbaters van de 6 Mechelse winkels waar nu al CUBZZ producten worden aangeboden, met het hart gekozen om er mee de schouders onder te zetten. CUBZZ is nog klein en de weinige winst die we maken, geven we weg aan SOS Kinderdorpen, het Netwerk tegen (kinder-)armoede, rode-neuzendag en andere bestaande projecten die zich inzetten voor kinderen. Als deze ondernemers het zuiver voor eigen profijt zouden doen, zetten ze andere meer bekende producten op de plaatsten die CUBZZ inneemt. Toch kiezen ze voor CUBZZ. Ze voelen dat het de juiste keuze is, want ze voelen dat ze door mee de schouders te zetten onder CUBZZ, mee de basis leggen van een prachtig verhaal. 

Daarom een warme oproep aan elke Mechelaar met een hart, om je naar één van deze winkels te begeven en te kiezen voor CUBZZ. En uiteraard, om onze missie en het verhaal van CUBZZ verder kracht bij te zetten, nodigen we iedereen in onze mooie stad uit, om het verhaal van CUBZZ mee verder uit te dragen naar de vrienden, familie, en de buren om je heen. Dan zullen we binnen enkele jaren, met elkaar kunnen vaststellen dat de wereld veranderen eigenlijk niet eens zo moeilijk is. 

Warme groet,

Wouter