JAVA zet zijn schouders onder CUBZZ

JAVA en CUBZZ staan samen nog sterker in hun missie om deze wereld een beetje beter achter te laten dan we hem gekregen hebben.

JAVA, bekend van de koffie, beslist om CUBZZ te ondersteunen. Dit is een heel belangrijke beslissing van dit succesvolle familiebedrijf uit Rotselaar dat voor zoveel meer staat dan heerlijke koffie. JAVA is één van de grootste foodservice bedrijven in België en nog belangrijker, JAVA is een bedrijf met waarden en een verhaal waar CUBZZ perfect in past.

 

 

Dankzij de steun van JAVA kan CUBZZ rekenen op het netwerk en de jarenlange ervaring van een gepassioneerd team.  In december heeft CUBZZ zijn verhaal kunnen doen aan het gedreven salesteam van JAVA, een eerste stap om CUBZZ dichter bij de klanten van JAVA te brengen. JAVA wilt ook actief het CUBZZ verhaal promoten in zijn servicemagazine dat verdeeld wordt onder de vele klanten, partners en leveranciers. CUBZZ krijgt zelfs een gratis plaats op de JAVA beurs die doorgaat in de Brabanthallen in Haasrode van 23 tot 25 februari.

Dat JAVA ook volledig achter SOS Kinderdorpen staat, heeft het bewezen door op een fundraising voor SOS Kinderdorpen het hoogste bod uit te brengen op de reis naar een Kinderdorp. Tom Claes, in naam van  JAVA Coffee Company, trok in November samen met zijn vrouw en Tom Moons, Head of Partnerships and External Communications van SOS Kinderdorpen België, op een onvergetelijke reis naar Kinshasa. Ze hebben tijdens hun driedaagse reis van dichtbij gezien hoe ondanks de moeilijke omstandigheden 150 kindjes in het Kinderdorp toch kansen krijgen door dit prachtige project.

 

Dit project en vele anderen projecten van SOS Kinderdorpen kan je steunen door te kiezen voor CUBZZ. Dankzij JAVA kan je nu ook als handelaar aan de CUBZZ producten komen.

Het is dankzij de samenwerking met een partner zoals JAVA, die niet alleen staat voor superieure kwaliteit maar ook bewust kiest voor ondernemen met een hart, dat CUBZZ kan uitgroeien tot een volwaardig alternatief voor de bewuste consument.

JAVA en CUBZZ staan samen nog sterker in hun missie om deze wereld een beetje beter achter te laten dan we hem gekregen hebben.