JEROEN DE PAUW = peter van CUBZZ

Volg zijn voorbeeld!!  SPREEK over CUBZZ! LIKE & SHARE if you care!

JEROEN DE PAUW is niet alleen een bekende & populaire kok. Hij is in de eerste plaats een heel warme en lieve man, die zijn kindjes dolgraag ziet. Door zijn onvoorwaardelijke steun uit te spreken voor CUBZZ, wil hij er alles aan doen om ook zoveel mogelijk andere kinderen meer kansen te geven. We zijn ervan overtuigd dat CUBZZ met zijn steun, zeker een succes wordt! En daar moeten heel veel kids uiteindelijk beter van worden!

 

 

SPREEK erover! LIKE or SHARE if you CARE!

JEROEN DE PAUW aarzelde geen seconde, toen we hem vroegen of hij CUBZZ wilde steunen. Hij zei zelfs spontaan: "Wouter, ik wil eigenlijk veel meer doen!" He made my day!! Hij hield zoveel van CUBZZ en de bestaansreden van het merk, dat hij er alles wilde voor doen. Een betere ambassadeur is niet denkbaar. Ook jij kan CUBZZ op verschillende manieren steunen:

Investeer nu via crowdfunding 2€ en je helpt CUBZZ om de eerste productie te financieren. Je krijgt dan een bon om een gratis product te gaan halen, NA die eerste productie. Ga naar www.angel.me/project/cubzz

Of gewoon het verhaal van CUBZZ delen met je vrienden via Facebook of in 't echt. De kans is groot dat zij er nog nooit van hoorden. CUBZZ kan enkel slagen indien JIJ er mee achter staat!

'n Dikke MERCI!