Of je kan CUBZZ kopen via onze E-shop

Zelfde prijs en gratis bij je thuis geleverd. 


CUBZZ is een Mechels initiatief en daar zijn we trots op. Bezoek onze E-shop en koop CUBZZ-producten, want de winst die we maken geven we weg aan goede doelen voor kinderen. Op den duur willen we dat je altijd en overal voor een product van CUBZZ kan kiezen wanneer je iets koopt, omdat je weet dat je daarmee moeiteloos de wereld verandert. We bouwen CUBZZ met eigen middelen en onze gratis tijd. En daarom gaat het stap voor stap. Het assortiment is dus nog beperkt en jouw beslissing om nu al voor CUBZZ te kiezen, zal ons toelaten om snel het assortiment verder uit te breiden. Misschien is onze stad zo binnen enkele jaren bekend als de plek van waaruit de wereld veranderd werd. ;-)

 

Zoals je al kon lezen in 'De Nieuwe Maan' van maart, is onze stad trots op CUBZZ. (Hier kan je't hele artikel lezenOok bij CUBZZ zijn we heel erg trots om met ons initiatief een bescheiden bijdrage te mogen leveren aan de frisse dynamiek in onze Dijlestad. Met CUBZZ zijn we vastbesloten om op termijn de wereld te veranderen voor heel veel kinderen die nu nog niet de kansen krijgen die ze verdienen om echt iets moois te maken van al het potentieel waarmee ze zijn geboren. De wereld veranderen, dát kunnen we niet alleen!

CUBZZ moet een manier worden, van, voor en door ons allemaal, waarmee we met z'n allen echt iets gaan veranderen. Dat gaat echter niet vanzelf. Enerzijds moeten zoveel mogelijk mensen in ons land CUBZZ, onze missie en het verhaal erachter leren kennen, en anderzijds moeten ze ook de kans krijgen om de producten ergens te kopen en te testen. Helaas is het zoals vaak, een typisch kip-of-ei-verhaal. Gelukkig leven we in 2019 en zijn er digitale mogelijkheden. Daarom hebben we ook de CUBZZ E-shop, waar je de meeste CUBZZ-producten kan kopen. De prijzen zijn dezelfde als in de winkel en we zijn trouwens apetrots om hiervoor samen te werken met 'shopwedo' een jonge Mechelse startup die de afhandeling doet van de CUBZZ E-shop. Ze zijn hypeprofessioneel, flexibel, en omdat ze echt willen dat CUBZZ slaagt, zetten ze er mee de schouders onder door ons uitzonderlijk lage tarieven aan te rekenen. 

Je ziet het, we zijn naarstig aan het bouwen. De idee dat wij altijd een keuze hebben, maar de kinderen die we met CUBZZ willen helpen, vaak niet, geeft ons de energie om elke dag verder te bikkelen. Daarom ook een warme oproep aan elke Mechelaar met een hart, om een bezoekje te brengen aan onze E-shop, CUBZZ producten te kopen en geregeld terug te komen. Uiteraard is het voor ons een kers op de taart mocht je over CUBZZ willen vertellen aan vrienden, familie of de mensen uit je buurt. We spenderen namelijk geen centen aan reclame zodat we meer kunnen schenken aan de goede doelen die we met CUBZZ steunen. Daardoor zijn we wel helemaal afhankelijk van jouw woord en ambassadeurschap. 

Hopelijk tot binnenkort in de E-shop of bij één van de sympathieke stadsgenoten (zie kaart hieronder) die er met heel hun hart nu al voor kozen om CUBZZ-producten in hun winkel te koop aan te bieden. Ik beloof je dat we binnen enkele jaren met elkaar zullen kunnen vaststellen dat de wereld veranderen eigenlijk niet eens zo moeilijk is. 

Warme groet,

Wouter