CUBZZ nu ook bij LIDL

Ga er vanaf 7 mei op zoek naar deze CUBZZ-displays. Tijdelijke actie! 

LIDL kiest nu ook voluit voor CUBZZ, en dat betekent heel veel! Vanaf 7 mei zal CUBZZ op die manier tijdelijk in 332 Belgische LIDL-winkels beschikbaar zijn, en dat helpt ons natuurlijk erg veel om de naam en het doel van CUBZZ bij veel meer Belgen bekend te krijgen, maar het levert ook in één klap ten minste 12.000€ op voor SOS kinderdorpen. En dat is uiteindelijk waarom we het doen. Met CUBZZ een duurzaam systeem op poten zetten waarmee we op termijn heel veel kinderen de kansen kunnen geven om er iets moois van te maken. De kansen die ze verdienen. Help ons van deze actie een succes te maken zodat we dit in de toekomst nog kunnen doen! Ga tussen 7 en 19 mei naar een LIDL in je buurt en kies CUBZZ!

Met deze éne actie kan CUBZZ meer dan 12.000 € schenken aan SOS Kinderdorpen!

Zoals steeds is CUBZZ momenteel heel erg afhankelijk van mensen, bedrijven en organisaties die er op de ene of andere manier mee hun schouders onderzetten. Voor CUBZZ zijn drie dingen belangrijk om te blijven bouwen aan die droom om elk kind de kansen te geven die het verdient, en intussentijd zelf stand te houden:

1) doen wat we beloven vanaf dag 1: geld geven aan bestaande goede doelen voor kinderen

2) zorgen dat steeds meer Belgen CUBZZ kennen, want als dat niet gebeurt, kunnen we niet volhouden.

3) zorgen dat CUBZZ z'n rekeningen kan betalen. We moeten ook onze producten kopen, logistiek, verpakking, verzekeringen en boekhouder betalen. En natuurlijk zijn er nog de belastingen...

Deze tijdelijke actie van LIDL helpt CUBZZ om op deze drie vlakken een stap in de goede richting te zetten, en daar zijn we hen bij CUBZZ erg dankbaar voor.

Ga dus op zoek naar de CUBZZ-aanbieding in de folder, kijk op HLN.be, en ga vooral op zoek naar die CUBZZ-producten die vanaf 7 mei voor een 2-tal weken bij LIDL te koop zullen zijn. De kans is groot dat ze in de buurt van de kassa staan, in een mooie kartonnen CUBZZ-display. 

Ga vanaf 7 mei opzoek naar die CUBZZ-display bij een LIDL in jouw buurt!