Maak een verschil met jouw bedrijf dankzij CUBZZ!

Een unieke gelegenheid om niet alleen kinderen te helpen, maar ook om jouw bedrijf op de kaart te zetten als onderneming met een hart.

Werk jij in een bedrijf dat echt een verschil wilt maken? Zijn jullie visie, missie en waarden meer dan mooie begrippen? Steken jouw werknemers graag hun handen uit de mouwen om kinderen te helpen?  Ben jij op zoek naar een efficiënte en leuke manier om samen met jouw collega’s een goed doel ten voordele van kinderen te steunen? Ontdek dan snel CUBZZ4CUBZZ en maak vandaag nog een verschil voor kinderen dichtbij en veraf!

 

Dankzij CUBZZ4CUBZZ kan jouw bedrijf met een lokaal initiatief kinderen wereldwijd helpen. Gebruik deze unieke gelegenheid om niet alleen kinderen extra kansen te geven, maar ook om jouw bedrijf op de kaart te zetten als onderneming met een hart.

Hoe gaat dit in zijn werk? Dankzij het online verkoopplatform van CUBZZ4CUBZZ!

Met enkele eenvoudige stappen maak je op de website een eigen verkoopactie aan ten voordele van een goed doel dat kinderen helpt van jouw keuze.

  • Jij kiest welke CUBZZ producten jij wilt verkopen en aan welke prijs. Doordat jij deze producten aan groothandel prijs aankoopt, krijgt jouw gekozen vereniging integraal de winst die normaal naar de handelaar zou gaan.
  • De verkoop gebeurt volledig online. Aan het einde van de actie worden de aangekochte producten bij jou geleverd en de nettowinst van je verkoop op de rekening van deze vereniging gestort.
  • Je hebt de mogelijkheid om via het platform niet alleen de verkoop te beheren, maar ook om jouw actie en je bedrijf in de kijker te zetten. Je kunt je actie personaliseren en eenvoudig delen via sociale media met familie en vrienden.
  • Gebruik jouw pagina en de handige tools om de actie en gekozen vereniging met foto’s en video’s op de kaart te zetten. Leg uit waarom deze vereniging bijzonder is en overtuig zoveel mogelijk mensen om jullie actie te steunen en hierdoor niet alleen de vereniging maar ook vele andere kinderen te helpen.
  • Voor de geïnteresseerden is er zelfs een optie om teams te registreren in je verkoopactie. Verschillende teams van jouw bedrijf kunnen onderling kampen voor de titel van het best verkopende team of de afdeling met de meeste impact voor kinderen!

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om samen met je collega’s een verschil te maken voor de lokale gemeenschap en kinderen wereldwijd.  Geef het voorbeeld, toon dat jouw bedrijf om kinderen geeft en wees één van de eersten om samen met CUBZZ de klassieke fondsenwerving opnieuw uit te vinden!

Dankzij CUBZZ was het nog nooit zo gemakkelijk een verschil te maken voor kinderen.