NIEUW! CUBZZ koffie is een feit!

Dagelijks 19,5 miljoen kansen om te kiezen voor CUBZZ!

Eindelijk is het zover, de eerste CUBZZ koffie is een feit! Met de lancering van deze koffie is de CUBZZ familie een toegankelijk top product rijker. Net zoals de chocomelk, is ook onze koffie het kwalitatieve alternatief met een verhaal. Dankzij de samenwerking met JAVA krijgt de consument vanaf vandaag de keuze om kinderen te helpen door voor de authentieke en duurzame kwaliteitskoffie van CUBZZ te kiezen. De toegankelijkheid van CUBZZ koffie zal ons helpen om prachtige organisaties zoals SOS kinderdorpen veel meer slagkracht te geven. 

CUBZZ coffee, for kids!
Zonder liefde kan een kind niet groeien.

 

Beschikbaar in drie varianten (Dessert, Mokka en Espresso) is er een CUBZZ koffie voor ieders smaak. Zoals alle CUBZZ producten gaat ook de opbrengst van de koffie integraal naar een project dat kinderen ondersteunt, en dat jij zelf kunt kiezen. Kansen creëren voor kinderen was nog nooit zo gemakkelijk: drink CUBZZ koffie en maak een verschil!

Bij CUBZZ zijn we fier dit hoogwaardige product aan de CUBZZ familie toe te voegen. Een top product dat alle CUBZZ waarden onderschrijft én waarvan er meer geld overblijft om kinderen te helpen. De lancering van de eerste CUBZZ koffie is niet alleen cruciaal om nog meer kansen voor kinderen te creëren, maar ook voor het immense potentieel dat koffie biedt om het CUBZZ verhaal tot bij de consument te brengen. 

Belgen drinken gemiddeld 19,5 miljoen (!) kopjes koffie per dag. Koffie is voor de Belg veel meer dan zomaar een warme drank, koffie is een begrip. Koffie wordt gedronken door jong en oud, in huiselijke sfeer, in de thermos, in de vergaderzaal of gezellig op café. Koffie is daarom het product bij uitstek om het CUBZZ verhaal onder de aandacht te brengen bij het brede publiek.

Koffie is een begrip. Het product bij uitstek om het CUBZZ verhaal bij het brede publiek te brengen.

CUBZZ koffie wordt zorgvuldig geproduceerd door de familiale koffiebranderij JAVA uit Rotselaar en verdient een plaats naast de grote koffiemerken. Het is nu aan ons om de consument te overtuigen om te kiezen voor het kwalitatieve alternatief met als missie kinderen te helpen. 

 
De eerste CUBZZ koffie werd warm onthaald door Marie aan het onthaal van het Belgische Carrefour hoofdkantoor in Evere.

 

Dankzij de samenwerking met Carrefour zijn de CUBZZ producten beschikbaar in meer dan 500 vestigingen verspreid over heel België. Koffie opent echter zoveel meer deuren en daarom willen we alles op alles zetten om de CUBZZ koffie ook een plaats te geven bij jouw bakker, in horecazaken en in zoveel mogelijk bedrijven. We kunnen jouw hulp hierbij gebruiken! Aarzel niet om zelf actief ondernemers aan te zetten de bewuste keuze te maken.

We zijn er rotsvast van overtuigd dat wie begrijpt waar het bij CUBZZ om draait, niet anders kan dan kiezen voor het kwalitatieve alternatief.  Het was nog nooit zo gemakkelijk om een verschil te maken: drink een overheerlijk kopje koffie van het sympathieke merk met het kleurrijke pootje en creëer kansen voor kinderen dichtbij en veraf.

 

CUBZZ Koffie Facts

- CUBZZ koffie is te verkrijgen in 4 varianten: 250g gemalen koffie in drie smaken (Dessert, Mokka en Espresso) en 500g Dessert bonen.
- CUBZZ koffie bestaat uit 100% Arabica bonen, klimaat-neutraal geproduceerd via een fairtrade project in Ethiopië. Met dit project helpen we gezinnen om over te schakelen van koken op houtvuur naar gas en hierdoor de uitstoot van broeikasgassen drastisch te verminderen.
- CUBZZ koffie wordt langzaam gebrand (9-11 minuten) waardoor de aroma's geleidelijk vrijkomen, de smaak geoptimaliseerd wordt en het energieverbruik beperkt blijft.
- De productie gebeurt lokaal door de familiale koffiebranderij JAVA uit Rotselaar, een trouwe partner van CUBZZ voor wie ondernemen met een hart centraal staat in alles wat ze doen.
- 25 tot 50 cent per pakje gaat momenteel naar een project van SOS-kinderdorpen. Een bedrag dat we op termijn hopen op te trekken om nog meer kansen te creëren.
 

Klik hier voor meer info over het CUBZZ koffie assortiment

Klik hier om meer te weten over het 'klimaatneutrale' karakter van CUBZZ koffie

Klik hier voor meer informatie over de samenwerking met JAVA

Klik hier voor meer informatie over de samenwerking met Carrefour of hier indien je hierover graag een filmpje kijkt.

Klik hier om te zien waar je CUBZZ koffie kan kopen.

Vragen of suggesties? mail mij (Wouter)!