Prachtig nieuw filmpje vertolkt de bestaansreden van CUBZZ

CUBZZ: Have a look & experience our why

20 November is de internationale dag van de rechten van het kind. SOS kinderdorpen vertolkt in dit prachtig filmpje de bestaansreden van CUBZZ omdat ieder kind niet alleen rechten heeft maar ook de kans verdient gelukkig te zijn en niet alleen zou mogen opgroeien...

CUBZZ - THIS IS OUR 'WHY'!

‘Omdat ieder kindje het recht heeft om gelukkig te zijn’

De wereld loopt vol met grote en kleine kinderen, waarvan miljoenen aan het begin staan van hun verhaal. Vele kinderen hebben niet alleen rechten maar ook kansen en het geluk om al spelend en lerend op te groeien in een warme familie tot de grote kinderen die wij zijn.

Maar, ondanks dezelfde rechten zijn er ook veel kinderen zonder kansen. Miljoenen kinderen boordevol potentieel staan kansloos en helemaal alleen te wachten op de start van hun verhaal. Van die kinderen, schijnbaar verloren, hopend op een helpende hand, helpt SOS Kinderdorpen jaarlijks duizenden op weg.   Bij CUBZZ zijn we ervan overtuigd dat niemand alleen zou mogen opgroeien en kiezen daarom resoluut om SOS kinderdorpen te steunen.

Iedere consument was ooit een kind... en dit is net waarom we bij CUBZZ ervan overtuigd zijn dat de bewuste consument niet anders kan dan kansen te willen geven aan kinderen.

Wij geloven in dromen en geloven in doen. CUBZZ zorgt ervoor dat geweldige organisaties zoals SOS kinderdorpen de middelen krijgen om kinderen op weg te helpen door de opbrengst van de producten integraal weg te schenken. CUBZZ biedt jou kwalitatieve producten aan voor een scherpe prijs waardoor je een verschil maakt simpelweg door de keuze van jouw aankoop. Door te kiezen voor CUBZZ, kies je voor top-producten waarvan de opbrengst projecten zoals die van SOS kinderdorpen steunt.

Op elk CUBZZ-product staat een unieke code waarmee je zelf kan kiezen naar welk project van SOS kinderdorpen de winst gaat die CUBZZ maakt op het pakje dat jij net kocht.  Voorlopig kan je kiezen uit twee Belgische Projecten,  twee in Afrika, ééntje in Brazilië en één in Syrië. Hoe sneller CUBZZ groeit, hoe meer projecten en organisaties we kunnen toevoegen. De keuze is aan jou! Indien je je code niet ingeeft, wordt de winst gelijk verdeeld over alle projecten die CUBZZ op dat moment steunt. 

Carrefour kiest voor CUBZZ  en biedt als trouwe partner onze producten aan in winkels over heel het land.  Klik hier voor een overzicht van de carrefour winkels, handelaars en bakkers die CUBZZ aanbieden en ondersteunen.  

Indien je liever rechtstreeks vaste peter of meter wordt van SOS Kinderdorpen, klik dan hier.

Het was nog nooit zo gemakkelijk om kinderen te helpen. Kies vandaag nog voor CUBZZ en help kinderen op weg want niemand zou alleen mogen opgroeien...