Ook TECHNOPOLIS kiest nu voor CUBZZ

Een samenwerking om elk kind grenzeloos te laten groeien

Het eerste tastbare gevolg van Technoplis' keuze om mee z'n schouders te zetten onder die droom van CUBZZ, is dat de heerlijke CUBZZ chocomelkjes nu beschikbaar zijn in de cafétaria. En in de context van 'back to school' op 1 september van 2017, zet Technopolis zich mee in om elke school in ons land uit te rusten met een knuffelzone. 

Laat het duidelijk zijn. De missie van Technopolis is om wetenschap en technologie voor iedereen binnen handbereik te brengen. De missie van CUBZZ is om elk kind de kansen te geven die het nodig heeft om voluit met z'n talenten en z'n potentieel aan de slag te kunnen gaan om er iets prachtigs van te maken. Vanaf dag 1 voelde Stephane Bergmans dat er een mooie samenwerking mogelijk is waarbij we samen bouwen aan beide doelstellingen. Daarom besliste hij erg snel om open te staan voor een groeiende samenwerking telkens er zich een mogelijkheid voordeed. 

Technopolis schenkt inkomkaarten aan scholen die een actief CUBZZ 4 CUBZZ project hebben lopen ten voordele van...zichzelf!

In het kader van de ambitie van CUBZZ & SOS kinderdorpen om elke Belgische kleuter- en lagere school uit te rusten met een knuffelzone, besliste Technopolis om z'n steentje bij te dragen. Elke Belgische school kan beginnen sparen voor een knuffelzone door een digitaal CUBZZ 4 CUBZZ project op te starten waarbij het online allerlei CUBZZ-producten verkoopt tenvoordele van zichzelf. Dat betekent dat alle winst die de school maakt op de verkoop van de producten voor hen is. In enkele muisklikken kan een projectje aangemaakt worden door de school en kunnen ze beginnen verkopen. Het deel van de verkoop dat CUBZZ normaalgezien gebruikt voor marketingdoeleinden wordt nu gebruikt voor de knuffelzones. Om scholen te motiveren om verder te sparen doet Technopolis z'n duit in het zakje door gratis inkomkaarten aan te bieden aan elke school, vanaf een bepaald bedrag. 

De kracht van dit aanbod door Technoplis zit in het feit dat scholen die normaalgezien nooit naar Technopolis gaan omdat te veel van hun leerlingen geconfronteerd worden met een maximumfactuur, nu wel met de hele klas zullen kunnen gaan omdat de kaarten worden aangeboden voor kinderen in 'moeilijke' situaties.

Op die manier biedt Technopolis meer scholen de kans om met z'n allen het aanbod van het prachtige doe-centrum in Mechelen te beleven. En uiteraard helpt het CUBZZ op die manier een flinke stap verder op weg naar meer bekendheid in heel ons land en zo ook een nog veel grotere impact in de toekomst. 

Klik hier voor meer informatie over Technopolis, CUBZZ4CUBZZ, of onze prachtige ambitie met knuffelzones. En vergeet vooral niet om een CUBZZ chocomelkje te drinken als je Technopolis een bezoeken brengt, of natuurlijk om er onze nieuwe CUBZZ speculoos-koekjes te proberen.

Stevige voorpoot,

CUBZZ