CUBZZ maakt het verschil niet met dure en exclusieve producten. CUBZZ wilt dankzij toegankelijke producten iedereen de unieke ervaring geven een verschil te maken voor kinderen die kansen verdienen.

Denk aan een merk dat voor jou meer betekent dan leverancier van een product of dienst in ruil voor geld. Een merk dat erin slaagt je het gevoel te geven dat je door jouw aankoop veel meer hebt gekregen dan het gekochte product. Een merk dat je overtuigt om keer op keer voor dit merk te kiezen omdat die keuze je een goed gevoel geeft. Je kiest voor dit merk niet alleen voor de kwalitatieve producten, maar ook voor de ervaring die je als consument beleeft door te kiezen voor dit merk. Dit merk past bij jou en jij past bij het merk.

Zo’n merk wilt CUBZZ zijn. Kiezen voor CUBZZ is geloven in een andere aanpak. Door te kiezen voor CUBZZ maak je deel uit van een prachtig project met grootse ambities. Het gaat niet louter om de kwalitatieve chocodrinks, het gaat over deel uitmaken van een groep bewuste consumenten met een hart. Iedereen die gelooft dat kinderen kansen verdienen, kiest voor CUBZZ. CUBZZ zorgt voor het kwalitatieve alternatief om deze keuze voor alle consumenten zo toegankelijk mogelijk te maken. Vandaag is dit een heerlijke chocodrink, maar er staan nog vele producten en diensten te wachten.

Het succes van CUBZZ bestaat uit de eenvoud van het model en de toegankelijkheid van de producten. Dankzij CUBZZ kan iedereen dagelijks kinderen helpen door de CUBZZ producten als handelaar aan te bieden en als consument te kopen. Een eenvoudig model met een gigantisch potentieel. Hoe meer handelaars CUBZZ producten aanbieden, hoe makkelijker de keuze wordt voor de consument om voor CUBZZ te kiezen en kansen te creëren voor kinderen.

Wij geloven bij CUBZZ dat we een verschil kunnen maken, wij geloven in dromen en geloven in doen. CUBZZ is een merk voor en door mensen zoals jij. We staan samen aan de start van een prachtig verhaal, klaar om de Belgische winkels en woonkamers met de vrolijke CUBZZ producten te kleuren. Iedereen krijgt de kans om bij te dragen aan dit verhaal. CUBZZ maakt het verschil niet met dure en exclusieve producten. CUBZZ wilt dankzij toegankelijke producten iedereen de unieke ervaring geven een verschil te maken voor kinderen die kansen verdienen.

Vandaag kan CUBZZ al rekenen op een gedreven groep ambassadeurs en investeerders. Ondernemers met een hart die ervoor kozen om vanaf het begin hun schouders onder CUBZZ te zetten. Het is dankzij consumenten, ondernemers en bedrijven die durven hun nek uit te steken dat het CUBZZ verhaal gehoord wordt. Dit is nog maar het begin en we zijn ervan overtuigd dat binnenkort veel meer ondernemers en consumenten kiezen voor CUBZZ, het merk dat je veel meer geeft dan een top product.

Klik op de foto om meer te lezen over de geweldige CUBZZ ambassadeurs!