"RADIO COULOIR"

We need YOU to talk about CUBZZ & share our story!

Kan jij je inbeelden wat de kans is dat je in een bepaald restaurant gaat eten wanneer je er een reclame over hoort? Kan je je dan inbeelden of die kans groter is wanneer iemand die je kent je datzelfde restaurant warm aanbeveelt? 

Dat is exact de manier waarop CUBZZ een plaatsje wil verdienen in het hart van elke Belg. Dit is heel zeker de moeilijkste weg, omdat het betekent dat CUBZZ het moet verdienen dat jij erover vertelt. We geloven echter dat dit voor CUBZZ de enige weg is. Het zal allemaal veel langer duren, maar we zijn er tenminste zeker van dat je over CUBZZ vertelt omdat het iets met je doet. Omdat je wil dat we slagen. 

Het potentieel van CUBZZ om op termijn miljoenen kinderen miljoenen kansen te geven, overal in de wereld, en elke dag opnieuw, zit verscholen in het aantal mensen dat we kunnen raken met onze missie en ons verhaal. En dat is waar jij dus een ENORME impact hebt. Als we weten dat elke mens ter wereld, maximaal 7 connecties verwijderd is van elke andere medemens op de wereldbol, kan je stellen dat eenvoudige woorden van jou, een wereld van verschil zijn voor CUBZZ.

Zeg het tegen je moeder, je bomma of je lief...

 

Op die manier hebben we op dit moment al honderdduizend mensen bereikt. Een mooi resultaat hoewel het nog steeds minder is dan 1% van de bevolking van ons land. Er is dus nog werk aan de winkel, dus indien jij ook wil dat CUBZZ slaagt, SHARE OUR STORY met iedereen die je kent. Gebruik Facebook, twitter, email. Zeg het tegen je moeder, je bomma of je lief. Laat al je vrienden weten hoe stoer het wel is dat jij integraal achter CUBZZ staat. 

Vraag of we eens mogen langskomen in de winkel in jouw buurt

Dit is ook de wijze waarop CUBZZ er voorlopig is in geslaagd om alvast bij een 60-tal super-fijne ondernemers aangeboden te worden. Mensen als jij zijn er binnengewandeld als klant, ze hebben over CUBZZ verteld, en gevraagd of we zelf ons verhaal eens mochten komen doen. Jij hebt ongetwijfeld ook een lokale supermarkt, een sportclub of de bakker waar je op zondag heen gaat. Indien jij gewoon eens aan de uitbater vraagt of wij eens mogen langskomen, doen wij de rest. Wacht voor niet op anderen om dit te doen, want als iedereen op iedereen wacht, gebeurt er niet veel.