Een relatiegeschenk van CUBZZ

Better for you. Better for the world.

Geef eens originele relatiegeschenken aan klanten en collega’s

Worstel jij je ook elk jaar weer door die zoektocht naar dat ene originele relatiegeschenk? Probeer jij ook elk jaar opnieuw iets te bieden dat veel meer waard is dan de prijs van het geschenk? Zoek dan niet verder, want nu is er CUBZZ!

Change the world! #KIESCUBZZ!

CUBZZ steunt goede (kinder) doelen

Door te kiezen voor een origineel relatiegeschenk van CUBZZ steun je goede doelen voor kinderen, want dat is de enige reden waarom CUBZZ in 2015 werd opgericht. CUBZZ schenkt z’n winst aan verschillende goede doelen voor kinderen om hen zo veel meer slagkracht te geven. Momenteel geeft CUBZZ z’n winst aan SOS Kinderdorpen, het netwerk tegen armoede, Rode Neuzen Dag & Stichting Robin. Zo vangen we nu al kinderen op die niemand hebben, vechten we tegen honger op school en de impact van kinderarmoede en helpen we kinderen aan een gezond zelfvertrouwen zodat ze er zelf iets moois van kunnen maken. De lijst met projecten in functie van kinderen, die we steunen, wordt steeds langer.

100% Belgische producten

CUBZZ is een Belgisch initiatief en werkt zoveel mogelijk met Belgische producten. Zo wordt de CUBZZ-koffie door de Java Coffeecompany in Rotselaar gebrand. De CUBZZ-chocomelk is van Chocovit, de speculaas komt van bij Willems Biscuits in Eeklo, en de CUBZZ-chocolade wordt met passie gemaakt door de Belvas Chocolaterie uit Gellingen. Het CUBZZ-brood en de sandwiches worden beiden gebakken door Diversi Foods uit Erpe Mere. Onze artisanale marsepein wordt bereid & gekneed bij Sleeubus marsepein uit Antwerpen en tenslotte, wordt onze zeep en plasticvrije shampoo op ambachtelijke wijze geproduceerd door de Belgische hofleverancier ‘Savonneries Bruxelloises’ uit, je raadt het al, Brussel…

Ga voor originele relatiegeschenken van CUBZZ & steun een goed (kinder-)doel

Door te kiezen voor de originele relatiegeschenken van CUBZZ, zal jouw bedrijf automatisch een goed doel steunen en maak je dus echt een verschil. Wat meer is, je geeft er een signaal mee naar de buitenwereld. Door jouw keuze toon je welk type bedrijf je bent. Een bedrijf van mensen. Een bedrijf dat met beide voeten in de realiteit staat en ermee verweven is. Een bedrijf dat haar successen boekt door, in en met de samenleving waarin het actief is. Het type bedrijf dat zo in poleposition staat om ook in de toekomst te kunnen blijven schitteren.

Interesse? Neem een kijkje in de CUBZZ-shop en bekijk de producten die jij zou willen aanbieden. Stuur een mailtje naar cubzz@cubzz.be en geef ons jouw wensen door. CUBZZ biedt je een oplossing op maat. Wij zorgen voor een verpakking, een bijhorend kaartje met alle informatie op en natuurlijk voor levering op plaats en tijdstip zoals jij dat wenst.

Change the world. #CHOOSECUBZZ