Marsepeinen Rode neuzen bij uw warme bakker

Hier kan je ze kopen

Je vindt de Marsepeinen Rode Neuzen bij deze Vlaamse Warme Bakkers.

 

    

Begin december is het weer zo ver. En de aanloop naar Rode Neuzen Dag is weer gestart. Hoewel men de zaken door de corona-maatregelen wel wat anders zal aanpakken, zal de hele Rode Neuzen Dag periode ook bij onze warme bakkers niet onopgemerkt voorbij gaan! Vorig jaar waren er voor het eerst her en der Marsepeinen Rode Neuzen te koop van CUBZZ en het was een enorm succes. Samen konden we zo meer dan 100.000 Euro inzamelen voor Rode Neuzen Dag. Dit jaar is het een leger van onze allerwarmste bakkers dat deze lekkernij zal aanbieden. Want zeg nu zelf, dát is toch waar ambachtelijk bereide marsepein in de eerste plaats thuishoort. Bij uw warme bakker om de hoek.

Met Rode Neuzen Dag willen we kinderen en jongeren mentaal weerbaarder maken. En dát is nodig want heel erg veel kinderen en jongeren in ons land voelen zich slecht in hun vel. Vaak staan ze hiermee helemaal alleen. Daarom willen ook wij bij CUBZZ de publieke aandacht voor psychisch lijden en mentale weerbaarheid bij kinderen en jongeren een boost geven. We willen als samenleving een krachtig signaal geven waarin we het probleem erkennen. We willen het veel meer bespreekbaar maken zodat we de kinderen er niet meer alleen mee laten zitten, en we willen hen als samenleving kunnen helpen de last te dragen. Tenslotte willen we via Rode Neuzen Dag allerlei initiatieven doen ontstaan én financieren om deze kinderen en jongeren te omkaderen, zodat ze geholpen worden, en ja zodat ze er mentaal weerbaarder van worden. "Waarom?", vragen sommigen zich misschien af. Wanneer een kind zich goed in z'n vel voelt, durft het z'n grenzen aftasten en ze verleggen. Dan durft het met al z'n talenten aan de slag gaan om er iets moois van te maken. En dáár wordt onze hele samenleving beter van. 

Neem dus een kijkje op de kaart en ga naar een warme bakker bij jou in de buurt die de heerlijke Marsepeinen Rode Neuzen van CUBZZ verkoopt. En ja, een selfie mét een Marsepeinen Rode Neus zou mooi zijn. Doe er gerust de #RodeNeuzenDag bij... ;-)

PS: ben jij zelf een warme bakker of een andere handelaar die z'n steentje wil bijdragen door de marsepeinen Rode Neuzen aan te bieden aan je klanten of je medewerkers? Bestel dan hier jouw mooie toonbankdisplay 18 marsepeinen Rode Neuzen, ten voordele van Rode Neuzendag.