.

Met deze 'Rolls Royce' van onze CUBZZ Sinterklaaspakketten, geeft u uw medewerkers MEGA-veel lekkers, met de exceptionele smaak van iets goed te doen. 

...want we schenken 3€ aan SOS Kinderdorpen per sintpakketje van 11€...

 

Gaat u voor uw medewerkers 'ALL THE WAY' en kiest u daarom het LARGE CUBZZ sinterklaaspakket, dan kan CUBZZ per pakketje zo'n 3€ schenken aan SOS Kinderdorpen. U maakt hiermee dus een heel groot verschil! U verwent hiermee niet enkel uw medewerkers, u geeft hen ook een krachtig signaal. Een teken dat u als werkgever graag positieve keuzes maakt. Want die hebben impact! In dit geval de keuze om dit mooie kinderfeest een extra dimensie te geven ten voordele van die kinderen die wel wat steun kunnen gebruiken. Ontdek hier welke projecten van SOS Kinderdorpen CUBZZ nu al steunt!

Het LARGE sinterklaaspakket bevat:

  • 1 bon van -0,50€ om kennis te maken met ons heerlijke CUBZZ-brood
  • Jules Destroopermini, (25g)
  • 6 chocoladen figuren (60g)
  • 1 heerlijk brikje CUBZZ Chocodrink (330ml)
  • een zakje Guimoves ('Mariabeeldjes' voor de kenners... ;-) ) (110g)
  • een heel pak CUBZZ speculoos (200g!!)
  • een zakje pic-nics (25g)
  • Dit alles komt in een stijlvol & handig opbergmandje mét deksel.

Je ziet het. Voor slechts 2€ meer dan het MEDIUM pakket koopt u het het vlaggenschip van ons aanbod aan Sinterklaaspakketten en gaat er minstens 3€ naar SOS Kinderdorpen. 

Leverkosten:

De levering zal gebeuren op een door u aangegeven adres, gedurende de laatste 2 weken vóór Sinterklaas

Bestellen en facturatie:

Voor bestellingen van meer dan 500 sinterklaaspakketten vragen we u om een voorschot van 10%. Dit om onze voorraden te kunnen aankopen. Klik op 'BESTELLEN' en u wordt gecontacteerd door één van de vriendelijke medewerkers van SOS Kinderdorpen. Zij zullen u verder helpen en alles voor u regelen. Heeft u al besteld en wil u een collega aanporren om uw voorbeeld te volgen en de CUBZZ Sinterklaaspakketten te bestellen? Klik dan op 'FORWARDS'. 

 

          

 

In naam van de DUIZENDEN kinderen die we alle kansen willen geven op de kindertijd waar ze recht op hebben: Dank u om er dit jaar met uw keuze echt een kinderfeest van te maken! Een kinderfeest met lekkers voor uw medewerkers en hun gezin, en met kansen voor kinderen die het wat moeilijker hebben.