.

Met dit mooie sinterklaaspakket van CUBZZ, geeft u uw medewerkers heel wat lekkers, met de unieke smaak van iets goed te doen. 

...want we schenken 1,5€ aan SOS Kinderdorpen per sintpakketje van 6€...

 

Kiest u dit schattige sinterklaaspakket voor uw medewerkers, dan kan CUBZZ per pakket zo'n 1,5€ schenken aan SOS Kinderdorpen. U verwent hiermee niet enkel uw medewerkers, u geeft hen ook een signaal. Een teken dat u als werkgever positieve keuzes maakt. In dit geval de keuze om dit kinderfeest een extra dimensie te geven ten voordele van die kinderen die wel wat steun kunnen gebruiken. 

Het SMALL sinterklaaspakket bevat:

  • een zakje pic-nics (25g)
  • een heerlijk brikje CUBZZ chocodrink (330ml)
  • 4 chocoladen figuren (60g)
  • 1 pakje Lotus speculoos (37g)
  • 1 bon van -0,50€ om kennis te maken met ons heerlijke CUBZZ-brood

 Leverkosten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De levering zal gebeuren op een door u aangegeven adres, gedurende de laatste 2 weken vóór Sinterklaas

Bestellen en facturatie:

Voor bestellingen van meer dan 500 sinterklaaspakketten vragen we u om een voorschot van 10%. Dit om onze voorraden te kunnen aankopen. Klik op 'BESTELLEN' en u wordt gecontacteerd door één van de vriendelijke medewerkers van SOS Kinderdorpen. Zij zullen u verder helpen en alles voor u regelen. Heeft u al besteld en wil u een collega aanporren om uw voorbeeld te volgen en de CUBZZ Sinterklaaspakketten te bestellen? Klik dan op 'FORWARDEN'. 

 

          

 

In naam van de DUIZENDEN kinderen die we alle kansen willen geven op de kindertijd waar ze recht op hebben: Dank u om er dit jaar met uw keuze echt een kinderfeest van te maken! Een kinderfeest met lekkers voor uw medewerkers en hun gezin, en met kansen voor kinderen die het wat moeilijker hebben.