CUBZZ SINT-PAKKETTEN 2018

Schenk je medewerkers iets lekkers met een verháál!

We schenken tot 3€ per pakket aan SOS Kinderdorpen

CUBZZ lanceert de nieuwe Sinterklaaspakketten voor bedrijven & gaan in zee met vrouwelijke ondernemer van het jaar 2016. Zo wordt een parel van de Belgische e-commerce gekoppeld aan een prachtige Belgisch initiatief met als droom élk kind de kansen te geven waar het als kind gewoonweg recht op heeft. Uiteraard werkt CUBZZ voor z'n sint pakketten opnieuw samen met SOS Kinderdorpen.

                         

*in elk pakket zit ook een bon voor een CUBZZ-brood...

We zijn er vroeg bij dit jaar. Daarvan zijn we ons bewust, maar blijkbaar is dit nodig om voor vele bedrijven optijd te zijn. Voor het derde jaar op rij biedt CUBZZ samen met SOS Kinderdorpen, prachtige Sinterklaaspakketten aan voor bedrijven. Uiteraard helemaal ten voordele van SOS Kinderdorpen zodat zij elk jaar méér kinderen in nood kansen kunnen geven. 

Met de Sint-pakketten van CUBZZ maakt jouw bedrijf van Sinterklaas écht een kinderfeest!

Ook dit jaar hebben we drie pakketten, Small, Medium & Large, en richten we ons in de eerste plaats op bedrijven en organisaties waar mensen werken met het hart op de juiste plaats. Steeds meer bedrijven bedanken namelijk hun medewerkers rond 6 december met wat lekkers van de Sint. En zeg nu zelf, wat past beter bij hét kinderfeest bij uitstek, dan een verrassing waar uiteindelijk heel wat kinderen mee geholpen zijn. Maak er dus dit jaar écht een kinderfeest van en geef jouw werknemers via CUBZZ, een sinterklaasgeschenk mét een verhaal. 

CUBZZ & SOS Kinderdorpen zijn trouwens ook APETROTS om aan te kondigen dat we zijn gestart met een nieuwe partner om de pakketten te maken en te leveren. Het gaat om een mooi Westvlaams bedrijf dat al sinds 1998 op de markt van de e-commerce in Belgie actief is, en dus steunen we zo ook de E-commerce in ons land. De mensen van Frucon zijn uitermate professioneel en heel erg begaan met de missie van CUBZZ & SOS Kinderdorpen om elk kind kansen te geven. De onderneming wordt geleid door een krachtige dame met een hart van goud, die in 2016 nog vrouwelijke ondernemer was van het jaar. Zij heeft zonder aarzelen beslist om ons te helpen en maakt het zo mogelijk dat:

  • we per pakketje ongeveer hetzelfde bedrag als vorig jaar kunnen wegschenken aan SOS Kinderdorpen.
  • je nog meer waar voor je geld krijgt
  • de logistiek & de kwaliteit van de levering nu superprofessioneel worden aangepakt

Aarzel dus niet en bouw mee aan de dag waarop elk kind de kansen krijgt waar het recht op heeft. 

Ontdek de CUBZZ sinterklaaspakketten hier en bestel ze nu.