Steun een goed doel voor kinderen...

zonder dat het je iets kost!

Wil jij een verschil maken voor kinderen die je hulp kunnen gebruiken dichtbij of veraf? Wil jij kansen geven aan kinderen en dit zonder dat het je iets kost? Kies dan voor CUBZZ om samen de klassieke fondsenwerving heruit te vinden! Dankzij CUBZZ4CUBZZ, vergroot je de impact van de bestaande organisaties die zich inzetten voor kinderen en dit zonder dat het je iets kost!

Wij zijn allemaal grote kinderen en bewuste volwassenen. Volwassenen die een verschil kunnen maken voor de kinderen die onze steun nodig hebben. Unicef, het Kinderkankerfonds, SOS kinderdorpen, Cliniclowns, Bednet en talloze andere grote en kleine initiatieven; iedereen heeft wel een favoriete organisatie die dagelijks kinderen helpt. Ongeacht de grootte van de organisatie, allemaal zijn ze afhankelijk van financiële steun om kinderen te kunnen helpen. Steun die komt van subsidies en donaties, geld dat echter vaak van dezelfde mensen komt.

Dankzij CUBZZ komt hier verandering in! IEDERE CONSUMENT kan vandaag door zijn of haar CUBZZ aankoop geld genereren voor organisaties die zich inzetten voor kinderen doordat CUBZZ alle winst schenkt aan deze organisaties. Door de kosten zoveel mogelijk te beperken, probeert CUBZZ zoveel mogelijk middelen te geven aan die organisaties om kinderen te helpen.

Maar, CUBZZ gaat nog verder. Dankzij CUBZZ4CUBZZ kunnen alle organisaties en goede doelen die kinderen helpen, maar ook hun sympathisanten, nu zelf de rol van handelaar opnemen. Hierdoor zijn er nog minder logistieke kosten en blijft er meer van de opbrengst over om kinderen te helpen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Dankzij het online verkoopplatform van CUBZZ4CUBZZ!

Met enkele eenvoudige stappen maak je op de website een eigen verkoopactie aan ten voordele van jouw favoriete goede doel. De enige voorwaarde is dat die organisatie zich inzet voor kinderen.

Jij kiest welke CUBZZ producten jij wilt verkopen en aan welke prijs. Doordat jij deze producten aan groothandel prijs aankoopt, krijgt jouw goede doel integraal de winst die normaal naar de handelaar zou gaan. Je hebt de mogelijkheid om via het platform niet alleen eenvoudig de verkoop te beheren, maar ook om jouw actie en het doel in de kijker te zetten. Je kunt je actie personaliseren en delen via sociale media met familie en vrienden. Hierdoor kan je zoveel mogelijk mensen bereiken en overtuigen om jouw organisatie te helpen door bewust te kiezen voor de kwaliteitsproducten van CUBZZ, producten die een verschil maken voor kinderen dichtbij en veraf.

Ben jij een actief lid van een vzw, of goed doel ten voordele van kinderen dichtbij of veraf? Ben jij die sympathisant die zich dagelijks voor zijn of haar favoriete goede doel inzet? Aarzel dan niet en maak vandaag nog gebruik van deze geweldige mogelijkheid om op een leuke en efficiënte manier geld in te zamelen om kinderen te helpen.

Wees één van de eersten om samen met CUBZZ4CUBZZ de klassieke fondsenwerving opnieuw uit te vinden. Geef het voorbeeld en zet jouw organisatie in de kijker door vandaag nog een verkoopactie op te starten en kinderen te helpen!

Dankzij CUBZZ was het nog nooit zo gemakkelijk om een verschil te maken voor kinderen. Hier maak je in 2 minuten een projectje aan.