HIER ZIJN WE TROTS OP

Vlaamse bakkersvereniging steunt CUBZZ

Om onze kansen op succes te verhogen telkens we met het CUBZZ-verhaal een bakkerij binnenwandelen, zochten we en kregen we de steun van Bakkers Vlaanderen. 

Bakkers Vlaanderen is de vakorganisatie van onze Vlaamse bakkers. Als we hen meekrijgen, hebben we meteen een argument om het ijs te breken wanneer we een plaatselijke bakker benaderen. Via Philip, de sympathieke eigenaar van bakkerij Wiame uit Sint-Truiden zijn we aan de contactgegevens geraakt van de mensen van Bakkers Vlaanderen. Philip heeft CUBZZ ook een eerste keer bij hen geïntroduceerd, en daarna was het aan ons. Het bestuur van de vereniging besliste unaniem achter CUBZZ te willen staan en heeft ons meteen voorgesteld een artikel te publiceren in hun vaktijdschrift, 'Onze Passie', dat maandelijks naar al hun leden, de bakkers in Vlaanderen wordt verstuurd. Na een uitgebreid interview bij de hoofdredacteur van het magazine, zijn we heel erg trots op het resultaat. Opnieuw een manier waarop een externe partij ons steunt die echt in CUBZZ gelooft en wil dat we slagen. 

Ook de bakker om de hoek wil dat CUBZZ slaagt!

Met het artikel onder de arm bezoeken we nu zoveel mogelijk bakkerijen met als doel hen allemaal mee te krijgen in het CUBZZ verhaal. Omdat het natuurlijk veel tijd vraagt hen allemaal te bezoeken, gaat het langzaam, maar successen blijven niet uit. En daar is het ons om te doen. Ook de bakkers willen dat we met CUBZZ slagen!