Wat als je geld zou kunnen inzamelen voor jouw eigen schoolprojecten en hierdoor ook nog eens een goed doel helpt?

Alle kinderen hebben recht op onderwijs. Voor de meeste kinderen in België is onderwijs vanzelfsprekend, maar jammer genoeg is dit niet het geval voor alle kinderen. CUBZZ wilt actief kinderen kansen geven en steunt daarom organisaties die zich inzetten voor kinderen, dichtbij en veraf. Maar CUBZZ gaat verder en wilt ook de scholen zelf de mogelijkheid geven om meer kansen te geven aan hun leerlingen. Dankzij CUBZZ4CUBZZ kunnen scholen nu met één actie tegelijkertijd geld ophalen voor hun eigen projecten en een goed doel steunen!

Jaarlijks zet het personeel van vele scholen zich dagelijks in om onze kinderen zoveel mogelijk kansen te geven. Naar school gaan is echter zoveel meer dan les krijgen. De school is de vertrouwde omgeving, de speeltuin en soms ook het strijdperk van het opgroeiende kind. Op school worden belangrijke stappen gezet, vriendschappen gesloten en avonturen beleefd. De moderne school wil zoveel meer aanbieden dan lessen en dit ondanks beperkte middelen. Het is daarom vaak op initiatief van het schoolpersoneel dat er acties worden opgezet om een extra uitstap te bekostigen, nieuw sportmateriaal aan te schaffen of bij te benen met de meest recente technologie. Essentiële kosten om de leerlingen zoveel mogelijk kansen te geven en alle activiteiten toegankelijk te houden voor alle kinderen.

Scholen willen ook solidariteit en altruïsme meegeven aan hun leerlingen. Jaarlijks trekken duizenden leerlingen erop uit om bij familie en vrienden geld op te halen met loop-, wandel of kookprestaties ten voordele van het goede doel.

Maar stel dat jouw school deze acties zou kunnen combineren? Wat als je geld zou kunnen inzamelen voor jouw eigen schoolprojecten en hierdoor ook nog eens een goed doel helpt? Geïnteresseerd in het efficiënte alternatief van de wafeltjesverkoop met een dubbele impact voor kinderen? Ontdek snel CUBZZ4CUBZZ en wees één van de eerste scholen om mee de klassieke fondsenwerving opnieuw uit te vinden!

Hoe gaat dit in zijn werk? Dankzij het online verkoopplatform van CUBZZ4CUBZZ kan jouw school de rol van handelaar opnemen en nog meer aan de verkoop overhouden!

Met enkele eenvoudige stappen maak je op de website een eigen verkoopactie aan ten voordele van jouw school én steun je ook nog eens een goed doel!

  • Jij kiest welke CUBZZ producten jij wilt verkopen en aan welke prijs. Doordat jij deze producten aan groothandel prijs aankoopt, krijgt jouw school integraal de winst die normaal naar de handelaar zou gaan.
  • De verkoop gebeurt volledig online. Aan het einde van de actie worden de aangekochte producten op jouw school geleverd en de nettowinst van je verkoop op jouw rekening gestort.
  • Je hebt de mogelijkheid om via het platform niet alleen de verkoop te beheren, maar ook om je actie en school in de kijker te zetten. Je kunt je actie personaliseren en eenvoudig delen via sociale media met familie en vrienden.
  • Gebruik jouw pagina en de handige tools om jouw school met foto’s en video’s op de kaart te zetten. Leg uit waarom jouw school bijzonder is, hoe jullie een verschil willen maken voor jullie leerlingen én andere kinderen. Overtuig zoveel mogelijk mensen om jullie actie te steunen en hierdoor niet alleen de school maar ook vele andere kinderen te helpen!
  • Voor de geïnteresseerden is er zelfs een optie om teams te registreren in je verkoopactie. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld verschillende klassen onderling kampen voor de titel van het best verkopende team, het team dat de meeste kansen schenkt aan andere kinderen!

Wil jij graag op jouw school alle leerlingen zoveel mogelijk kansen geven? Is jullie speelplaats aan een opfrisbeurt toe? Kan jouw klas een extra zorgleerkracht gebruiken? Ben jij die geëngageerde leerkracht die graag met de klas op reis wilt zonder de ouders op kosten te jagen? Is de sportuitrusting van jullie schoolploeg stilaan aan vervanging toe? Aarzel dan niet en maak vandaag nog gebruik van deze geweldige mogelijkheid om op een leuke en efficiënte manier geld in te zamelen om niet alleen jouw leerlingen maar ook andere kinderen te helpen!

Wees één van de eersten om samen met CUBZZ4CUBZZ de klassieke fondsenwerving opnieuw uit te vinden. Geef het voorbeeld en zet jouw school in de kijker door vandaag nog een verkoopactie op te starten om samen een verschil te maken voor jouw leerlingen en veel andere kinderen dichtbij en veraf.

Dankzij CUBZZ was het nog nooit zo gemakkelijk om een verschil te maken voor kinderen.